Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φίτεσε - ΟΦΗ 2-1: Θετικό το πρώτο δείγμα από τους Κρητικούς (video)

Φίτεσε - ΟΦΗ 2-1: Θετικό το πρώτο δείγμα από τους Κρητικούς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2021 23:48

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-1 από τη Φίτεσε στην Ολλανδία, στο πρώτο του φιλικό για τη σεζόν 2021-2022. Το γκολ των Κρητικών ο Στάρτζεον, ντεμπούτο για Πασαλίδη - Φαν Ντάινεν.

Θετικό ήταν το δείγμα του ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Φίτεσε. Οι Κρητικοί γνώρισαν την ήττα με 2-1 από μια ομάδα με μεγαλύτερο επίπεδο ετοιμότητας (έδινε το 4ο φιλικό), ωστόσο άφησαν υποσχέσεις με την εικόνα τους μετά το πρώτο 20λεπτο.

Οι Κρητικοί μπήκαν νευρικά στο ματς, ζορίστηκαν αρκετά από την πίεση που τους άσκησαν οι Ολλανδοί και δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ από τον Μάνχοφ (10’, 17’). Μετά το 20’ η ομάδα του Νιόπλια ανέβασε την απόδοση της, απείλησε για πρώτη φορά με τον Καστάνος και στο 35’ ισοφάρισε με κοντινή προσπάθεια του Στάρτζεον.

Στο δεύτερο μέρος ο Νιόπλιας προχώρησε σε δέκα αλλαγές, αλλά ο ΌΦΗ δεν απειλήθηκε ενώ είχε ορισμένες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τα σουτ των Κοροβέση (58’), Νέιρα (72’) και Σελίμοβιτς (81’).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Στάρτζεον, Φαν Ντάινεν, Καστάνιος.

Στο β' ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Σηφάκης, Ουές, Πασαλίδης, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης (59' Άφολτερ, υπό δοκιμή), Κοροβέσης, Γρίβας, Νέιρα, Σαρδινέρο, Νοικοκυράκης.

Τα γκολ:








Όλο το φιλικό:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.