Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντοναρούμα: «Δεν είχα καταλάβει ότι νικήσαμε όταν έπιασα το πέναλτι»

Ντοναρούμα: «Δεν είχα καταλάβει ότι νικήσαμε όταν έπιασα το πέναλτι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/7/2021 17:12
Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποκάλυψε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι η Ιταλία κατέκτησε το Euro 2020, όταν απέκρουσε το πέναλτι του Σάκα, στον τελικό με την Αγγλία.

Ο Ιταλός πορτιέρο ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η «Σκουάντρα Ατζούρα» κατόρθωσε να πάρει το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από 53 ολόκληρα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι όμως στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Αγγλία, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος.

Γι' αυτόν το λόγο άλλωστε νόμιζε ότι όταν αστόχησε ο Ζορζίνιο η Ιταλία ηττήθηκε, ενώ δεν κατάλαβε πως η απόκρουση στην εκτέλεση του Σάκα είχε χαρίσει το τρόπαιο στους Ιταλούς.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στο «Sky Sports»:

Δεν πανηγύρισα επειδή δεν κατάλαβα ότι είχαμε πάρει τη νίκη, ήμουν στο έδαφος στο πέναλτι του Ζορζίνιο, πίστευα πως είχε τελειώσει το ματς.

Τώρα πια, με το VAR, ελέγχουν τα πόδια επειδή δεν μπορείς να τα έχεις μπροστά από τη γραμμή της εστίας, κοίταζα το διαιτητή για να δω αν ήταν όλα εντάξει.

Έπειτα είδα τους συμπαίκτες μου και από εκεί και πέρα δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν κάτι το εκπληκτικό, με τους συμπαίκτες μου έχουμε μία εκπληκτική σχέση, είμαστε μία φανταστική οικογένεια

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.