Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στο Μιλάνο, πρώτη νίκη για Σέλτικ (8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στο Μιλάνο, πρώτη νίκη για Σέλτικ (8ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2013 00:20
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στο «Σαν Σίρο» Μίλαν και Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα οι «μπλαουγκράνα» να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου. Πρώτη νίκη για Σέλτικ, 2-1 κόντρα στον Άγιαξ.

Η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Ρομπίνιο έπαιξε το «ένα- δύο» με τον Κακά, και ο πρώτος από κοντά «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Η Μπαρτσελόνα ωστόσο απάντησε άμεσα, με τον Λιονέλ Μέσι να ισοφαρίζει στο 23’ σε 1-1 με πλασέ, έπειτα από κάθετη του Ινιέστα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ξανά προβάδισμα, όταν ύστερα από λάθος έξοδο του Βαλντές, ο Μεξές δεν κατάφερε να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και έψαξαν το δεύτερο γκολ ως το ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τη λύση για να διασπάσουν την άμυνα των Ιταλών.

Στην επανάληψη, ο Ρομπίνιο «σπατάλησε» μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 52’, καθώς βρέθηκε απέναντι από τον Βαλντές, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να σουτάρει.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο, και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Ινιέστα, Αντριάνο και Άλβες για να πάρει τη νίκη, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά τον Αμέλια, με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να μείνει ως το φινάλε.

Πρώτη νίκη για Σέλτικ


Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στο Μιλάνο, πρώτη νίκη για Σέλτικ (8ος όμιλος)
Προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Σέλτικ η οποία κέρδισε με 2-1 τον Άγιαξ στο «Παρκχεντ».

Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά αφού γλίτωσε σε δοκάρι του Πόουλσεν στο 30’, κέρδισε πέναλτι στο 45’ έπειτα από ανόητη ενέργεια του Ντένσβιλ στο 45’, και ο Φόρεστ δεν αστόχησε για το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Καγιάλ έκανε το 2-0 στο 54’ και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους Σκωτσέζους οι οποίοι εν τέλει πήραν τη νίκη, με τον Σένε να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό τέρμα για το γκολ της τιμής του «Αίαντα» στις καθυστερήσεις.

βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 7 (6-1)

2. Μίλαν 5 (4-2)

3. Σέλτικ 3 (2-4)

4. Άγιαξ 1 (2-7)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11)

Μπαρτσελόνα-Μίλαν

Άγιαξ-Σέλτικ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.