Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Τσέλσι στη Γερμανία, σοκ στο 88’ για Βασιλεία (5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Τσέλσι στη Γερμανία, σοκ στο 88’ για Βασιλεία (5ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2013 23:38
Με τον Φερνάντο Τόρες να πετυχαίνει δύο γκολ στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του, η Τσέλσι πήρε το «διπλό» στην έδρα της Σάλκε με 3-0 και την έπιασε στην κορυφή του ομίλου. Σοκ στο 88’ για τη Βασιλεία η οποία ισοφαρίστηκε για το τελικό 1-1 στην έδρα της Στεάουα.

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, η Τσέλσι πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 στο Γκελζενκίρχεν και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Ρόλο σε αυτό έπαιξε το γρήγορο γκολ του Τόρες ο οποίος μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Στη συνέχεια, οι Λονδρέζοι περιορίστηκαν περισσότερο στα αμυντικά τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα η Σάλκε να κερδίσει μέτρα, απειλώντας σε τρείς περιπτώσεις για την ισοφάριση ως το ημίχρονο.
Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ για να «σφραγίσει» το ματς, και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τόρες, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Λάμπαρντ.

Ωστόσο ο ίδιος μετά από αντεπίθεση στο 68’ έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Οσκάρ και από κοντά έκανε το 2-0. Εν τέλει, ο Αζάρ ύστερα από νέα αντεπίθεση στο 87’ έγραψε το τελικό 3-0, βάζοντας το… κερασάκι στη νίκη της ομάδας του.

Σοκ στο 88’ γα Βασιλεία


Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Τσέλσι στη Γερμανία, σοκ στο 88’ για Βασιλεία (5ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βασιλεία έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της, καθώς κρατούσε τους τρεις βαθμούς μέχρι το 88’ στην έδρα της Στεάουα, ωστόσο οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν δύο λεπτά πριν τη λήξη για το τελικό 1-1.

Η Βασιλεία είχε πάρει προβάδισμα στο 48’ με το γκολ του Μαρσέλο Ντίαζ, ωστόσο στο 88’ ο Τατού κατάφερε να ισοφαρίσει, χαρίζοντας τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του.


Bαθμολογία

1. Τσέλσι 6 (8-2)

2. Σάλκε 6 (4-3)

3. Βασιλεία 4 (3-3)

4. Στεάουα 1 (1-8)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11):

Τσέλσι - Σάλκε

Βασιλεία - Στεάουα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.