Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξάνθη - Παναιτωλικός: Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το μπαράζ

Ξάνθη - Παναιτωλικός: Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το μπαράζ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/5/2021 18:32
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στην ακριτική πόλη την προσεχή Τετάρτη (26/5).

Ο έμπειρος και διεθνής ρέφερι θα είναι ο «άρχοντας» του πρώτου από τους δύο αγώνες που θα κρίνουν ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν τη νέα σεζόν στη Super League Interwetten και στη Σούπερ Λιγκ 2 αντίστοιχα.

Η Ξάνθη επιθυμεί να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία και να στείλει τον Παναιτωλικό στη δεύτερη, την ώρα που οι Αγρινιώτες ελπίζουν ότι θα διατηρηθούν στα «μεγάλα σαλόνια» και δεν θα ακολουθήσουν την ΑΕΛ στη Σούπερ Λιγκ 2.

Υπενθυμίζεται ότι θα ακολουθήσει επαναληπτικός στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) ορίστηκε να διευθύνει το μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό, που θα γίνει την Τετάρτη (26/5, 15:30) στο Ξάνθη Arena.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), δεύτερος ο Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και 4ος ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Διαιτητής VAR ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και AVAR ο Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής). Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.