Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέρχιο Ράμος: «Πονάει όταν δεν μπορείς να εκπροσωπείς τη χώρα σου»

Σέρχιο Ράμος: «Πονάει όταν δεν μπορείς να εκπροσωπείς τη χώρα σου»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/5/2021 18:28
Ο Σέρχιο Ράμος τοποθετήθηκε επίσημα μέσω ανάρτησης στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media με αφορμή τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το Euro 2020.

Νωρίτερα είχε μιλήσει για το θέμα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας», Λουίς Ενρίκε.

Ο Ράμος ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους Ίβηρες. Παράλληλα ευχήθηκε στους συμπαίκτες του να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μετά από δύσκολους μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω ζήσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro. Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να μπορώ να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε.

Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης που δεν μπορώ να παίξω για την Ισπανία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου. Πονάει όταν δεν μπορείς να εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.