Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 0-2: Φινάλε με νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (video)

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 0-2: Φινάλε με νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/5/2021 19:45
Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 2-0 στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και έκλεισε με θετικό τρόπο την σεζόν. Ο Μαρκ Φερνάντεθ στο 31' και ο Ντάουντα στο 57' τα γκολ των φιλοξενούμενων, με αρκετά αλλαγές αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι λόγω απουσιών.

Ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία από την αρχή του παιχνιδιού και απείλησε με τους Ντάουντα και Μπεντινέλι όμως ο Χουτεσιώτης είχε απάντηση και στις δύο περιπτώσεις. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ σταμάτησε στο 9' και το σουτ του Μπεντινέλι αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Απείλησαν με μία κεφαλιά του Πανουργιά που κατέληξε άουτ στο 18' όμως τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με ένα πλασέ του Ντάουντα και τελικά στο 31' άνοιξαν το σκορ.

Ο Ντάουντα πήρε την μπάλα μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ, έβγαλε ωραία στον Ρόσι και αυτός έσπασε την μπάλα για τον Φερνάντεθ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε και στο 57' ο Χουχούμης έβγαλε μία όμορφη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Ντάουντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στην ουσία κάπου εκεί «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του. Το γκολ αυτό έριξε και τον ρυθμό του παιχνιδιού, ο ΠΑΣ προσπάθησε να βρει το γκολ της τιμής αλλά χωρίς επιτυχία.

Με αυτή του τη νίκη ο Απόλλων προσπέρασε τον ΟΦΗ και τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος, την ώρα που ο ΠΑΣ παρέμεινε στην 9η.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.