Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Φήμες για Γιοβάνοβιτς και... ξεσκαρτάρισμα

Παναθηναϊκός: Φήμες για Γιοβάνοβιτς και... ξεσκαρτάρισμα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/5/2021 16:30
Το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψήφιων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να προχωρήσει σε γενικό ξεσκαρτάρισμα.

Οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως άμεση προτεραιότητα την ανεύρεση του διαδόχου του Λάζλο Μπόλονι. Μεταξύ των ονομάτων που κυκλοφορούν βρίσκεται κι αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 59χρονος Σέρβος προπονητής τα τελευταία χρόνια εργάζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η κορυφαία στιγμή της καριέρας του στους πάγκους ήταν το 2012, όταν οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μία άλλη περίπτωση που το «τριφύλλι» έχει ξεχωρίσει σύμφωνα με τους Πορτογάλους, είναι αυτή του Ντάνιελ Ράμος. Πρόκειται για τον 50χρονο κόουτς τη Σάντα Κλάρα από τις Αζόρες. Μένει να φανεί σε ποιον θα καταλήξει το «τριφύλλι» που σκοπεύει να κλείσει το θέμα το αργότερο μέχρι τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και δομικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό. Ο Πιερ Ντρεοσί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει μετά από μόλις λίγους μήνες συνεργασίας. Παράλληλα θα προσληφθεί ένας παλαίμαχος για να έχει ενεργό ρόλο στα αποδυτήρια και την καθημερινότητα της ομάδας.

Ολικό «λίφτινγκ» αναμένεται και στο έμψυχο δυναμικό, καθώς ο νέος τεχνικός θα αξιολογήσει ολόκληρο το ρόστερ και θα σπάσουν και συμβόλαια αν υπάρξει η σχετική εισήγηση.

Το βέβαιο είναι ότι η αθηναϊκή ομάδα προχωράει σε «τομές» και είναι σίγουρο ότι ξεκινώντας για πολλοστή φορά την τελευταία δεκαετία από το... μηδέν, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φανεί η δουλειά που θα γίνει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.