Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ - Άρης 0-0: «Σφράγισαν» την 3η θέση οι Θεσσαλονικείς (video)

ΑΕΚ - Άρης 0-0: «Σφράγισαν» την 3η θέση οι Θεσσαλονικείς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2021 21:32
ΑΕΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ΟΑΚΑ, με τους «κίτρινους» να εξασφαλίζουν οριστικά την 3η θέση της βαθμολογίας. Δοκάρι στο πρώτο μέρος είχε η «Ένωση».

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν την άτυπη 3η θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας το +1 από την «Ένωση».

Η ΑΕΚ μπήκε πιο ορεξάτα στο ματς και απείλησε μόλις στο 2’ με καλό σουτ του Μάνταλου μέσα από την περιοχή αλλά ο Κουέστα ήταν σε ετοιμότητα. Στη συνέχεια της φάσης ο Τάνκοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ήταν εκτεθειμένος. Οι γηπεδούχοι έφταναν με ευκολία στα καρέ του Άρη, αλλά δεν απειλούσαν με αξιώσεις, αφού οι κεφαλιές των Μάνταλου (13’) και Τάνκοβιτς (22’) δεν ανησύχησαν τον Κουέστα. Από την πλευρά τους οι «κίτρινοι» κέρδισαν κάποια μέτρα μετά το πρώτο τέταρτο και στο 24’ είχε την πρώτη και μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος μ’ ένα σουτ του Γκάμα το οποίο έδιωξε Τσιντώτας.

Στο 35’ υπήρξαν φωνές της ΑΕΚ για πέναλτι σε χέρι του Σάκιτς, ο οποίος είχε απλωμένο χέρι σε κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι. Ο διαιτητής πάντως θεώρησε ότι το χέρι είναι ακούσιο και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος σημειώθηκε δύο λεπτά μετά και άνηκε στην «Ένωση». Μετά από στατική μπαλιά, ο Τσιγκρίνσκι πήδηξε ψηλότερα από όλους και έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά νωρίτερα

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, αλλά καμία ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Ενδεικτικό ότι η πρώτη σημαντική στιγμή ήρθε στο 73’ όταν μετά από σέντρα του Γκάμα, ο Μαντσίνι βρήκε τη μπάλα με το πόδι αλλά ο Τσιντώτας έδιωξε σωτήρια για την ΑΕΚ. Επτά λεπτά μετά ο Ανσαριφάρντ δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα μετά από γύρισμα του Μιτάι και να τη στείλει προς την εστία. Ακολούθησε η σημαντική ευκαιρία του Νεντελιτσάρου, ο οποίος στο 88’ βρέθηκε σε ρόλο φορ αλλά κόπηκε σωτήρια από τον Ροζ. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα τελευταία λεπτά, το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Άρης «σφράγισε» την 3η θέση της βαθμολογίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.