Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόλονι: «Σε λίγο θα φέρουν διαιτητές και από τη Μογγολία» (video)

Μπόλονι: «Σε λίγο θα φέρουν διαιτητές και από τη Μογγολία» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2021 18:08
Ο Λάζλο Μπόλονι ξέσπασε κατά της διαιτησίας μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Σε λίγο θα έρχονται διαιτητές από την Μογγολία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους «πράσινους» να βράζουν για τη διαιτησία του Φινλανδού Γκεστράνιους ο οποίος στο 79' σταμάτησε τον Μακέντα πριν αυτός στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας φάουλ νωρίτερα στην φάση.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός των «πρασίνων» Λάζλο Μπόλονι ξέσπασε κατά της διαιτησίας και των ξένων διαιτητών που έρχονται για να σφυρίξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Κάναμε έναν πολύ καλύτερο αγώνα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ. Υπήρξαν μερικές φάσεις που δεν ήταν στο ύψος, στο επίπεδο που έπρεπε. Όταν έρχεσαι σε μια αντίπαλη έδρα, όπου ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τον Ολυμπιακό, κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Με ενοχλούν δύο πράγματα. Δεν ξέρω ποιος φταίει, αν είναι η Λίγκα, η Ομοσπονδία. Φέρνουν ξένους διαιτητές, τους πληρώνουν να έρθουν μέχρι εδώ και από τότε που βρέθηκα εδώ ποτέ δεν μίλησα για την διαιτησία. Το πέναλτι με την ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι. Η αποβολή του Μαουρίσιο δεν ήταν αποβολή. Ο Μαουρίσιο παίρνει την πρώτη κίτρινη γιατί μιλά για ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ήταν μια άδικη αποβολή. Εδώ υπάρχει μια κατάσταση απολύτως λάθος. Χωρίς να θέλω να είμαι σοβινιστής, δεν θέλω να αναφέρω χώρες.

Αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές; Είδα Έλληνες που σφύριξαν καλά στα πλέι-οφ. Με ενοχλεί που φέρνουμε διαιτητές από οπουδήποτε. Δεν έρχονται ούτε από Ιταλία, ούτε από Γερμανία, ούτε από Ισπανία, έρχονται από χώρες με κατώτερο ποδόσφαιρο από το ελληνικό. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το εξής: Τι αισθάνονται οι Έλληνες διαιτητές όταν βλέπει πως τον αντικαθιστούν από την Εσθονία, από την Λιθουανία, από την Λετονία; Σε λίγο θα φέρουν από την Μογγολία! Περιέργως στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών. Με τα χρήματα που πληρώνει η Λίγκα τους διαιτητές, εγώ έχω ένα ορφανοτροφείο στην Ρουμανία, ας μου δώσουν τα λεφτά να τα δίνω εκεί. Λυπάμαι που αναγκάστηκα να μιλήσω για τους διαιτητές αλλά είναι αρκετά μέχρι εδώ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.