Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Φαβορί για Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, παράπονα για Γκεστράνιους από ΠΑΟ (video)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Φαβορί για Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, παράπονα για Γκεστράνιους από ΠΑΟ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/4/2021 17:14
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με τους γηπεδούχους να έχουν πλέον σοβαρό προβάδισμα για την έξοδο τους στην Ευρώπη. Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Γκεστράνιους έχουν οι πράσινοι καθώς στο 79' ο ρέφερι σταμάτησε τον Μακέντα πριν αυτός στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας φάουλ νωρίτερα στην φάση.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή διάθεση να επιτεθεί στην αναμέτρηση και να βρει το γκολ ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός για άλλη μία φορά επέδειξε ένα πιο παθητικό στυλ. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησαν δύο φορές με τον Τζόλη, ο Διούδης όμως ήταν και πάλι σταθερός στις επεμβάσεις του.

Οι ασπρόμαυροι έφταναν εύκολα στην αντίπαλη εστία και στο 13' ο Σβιντέρφσκι ενόχλησε άλλη μία φορά τον Διούδη ο οποίος στο 28' μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια και το σουτ του Ελ Καντουρί. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι από την άλλη δεν είχαν να αποδείξουν κάτι αξιόλογο επιθετικά, με την μοναδική τους τελική στο πρώτο να είναι μία άστοχη εκτέλεση φάουλ του Νιάς στο 34'.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει περισσότερο μπροστά ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την εστία του Διούδη. Οι πράσινοι ήξεραν πως δεν βολεύονταν ούτε με την ισοπαλία γι' αυτό έψαχναν το γκολ. Αξιόλογες ευκαιρίες στο 2ο μέρος δεν υπήρχαν, ένα σουτ του Μαουρίτσιο στο 67' έφυγε ψηλά άουτ αλλά στο 79' σημειώθηκε η πιο περίεργη φάση του παιχνιδιού. Ο Καμπετσής δέχθηκε φάουλ από τον Λύρατζη, κατάφερε όμως να βγάλει την πάσα στον Μακέντα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Γκεστράνιους να σφυρίζει λίγο νωρίτερα δίνοντας το αρχικό φάουλ στην φάση. Όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού διαμαρτυρήθηκαν έντονα με τον Γκεστράνιους να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έκανε λάθος.

Από εκεί και έπειτα ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη στιγμή με την κεφαλιά του Σβαμπ στο 88' να φεύγει λίγο άουτ και λίγο αργότερα ο Κρμέντσικ διαμαρτυρήθηκε για μία πτώση του μέσα στην περιοχή, με το ριπλέι να δείχνει πως υπάρχει επαφή. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως ανήκε στο τέλος στον ΠΑΟ με τον Καρλίτος να μπαίνει μέσα στην περιοχή, να κάνει το σουτ το οποίο όμως έδιωξε με δυσκολία ο Πασχαλάκης και στη συνέχεια οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ απομάκρυναν σε κόρνερ.

Με την ισοπαλία αυτή ο ΠΑΟΚ διατήρησε την διαφορά των επτά βαθμών από την 5η θέση και πλέον είναι φαβορί για την έξοδο στην Ευρώπη, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ η οποία αγωνίζεται στις 19:30 με τον Ολυμπιακό.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.