Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάλκε: Οπαδοί πέταξαν αυγά και κυνήγησαν τους παίκτες μετά τον υποβιβασμό! (video)

Σάλκε: Οπαδοί πέταξαν αυγά και κυνήγησαν τους παίκτες μετά τον υποβιβασμό! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2021 16:03
Η Σάλκε ηττήθηκε με 1-0 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ και υποβιβάστηκε από την Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια. Μετά το παιχνίδι, οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν με αυγά στους παίκτες και το σταφ του Δημήτρη Γραμμόζη.

Για 4η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 33 χρόνια, η Σάλκε υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου έπειτα από την ήττα με 1-0 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Κατά την επιστροφή της αποστολής των «βασιλικών μπλε», περίπου 500-600 οπαδοί της ομάδας περίμεναν το λεωφορείο έξω από το γήπεδο και επιτέθηκαν λεκτικά στους ποδοσφαιριστές και το σταφ του Δημήτρη Γραμμόζη. Μερικοί από αυτούς όμως δεν αρκέστηκαν σ' αυτό αφού άρχισαν να πετούν αυγά προς την αποστολή, ενώ ορισμένοι πήραν στο κυνήγι ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για να «σπάσει» το πλήθος.

Το πρωί της Τετάρτης (21/4) η Σάλκε εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως: «κατανοούμε τον εκνευρισμό και τον θυμό για τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, ο σύλλογος όμως δεν θα τα δεχθεί ποτέ όμως, αν τίθενται σε κίνδυνο η σωματική ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων της. Αυτό συνέβη χθες το βράδυ, από τις πράξεις κάποιων ατόμων».


Σάλκε: Οπαδοί πέταξαν αυγά και κυνήγησαν τους παίκτες μετά τον υποβιβασμό! (video)
Η αστυνομία του Γκελζενκίρχεν έξω από το γήπεδο της Σάλκε μετά την επίθεση των οπαδών

Το φινάλε του αγώνα της Σάλκε με την Αρμίνια Μπίλεφελντ:


Τα στιγμιότυπα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.