Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

European Super League: Αποχώρησαν και η Ίντερ με την Ατλέτικο

European Super League: Αποχώρησαν και η Ίντερ με την Ατλέτικο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/4/2021 13:43
Το οικοδόμημα της European Super League από την στιγμή της ανακοίνωσης έναρξης της και μετά μόνο κομμάτια χάνει και έτσι την Τετάρτη (21/4) ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους και η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ.

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας οι αγγλικές ομάδες, πλην της Τσέλσι, που είχαν ανακοινώσει την συμμετοχή της στην κλειστή λίγκα επισημοποίησαν την αποχώρηση τους, με τον ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ μάλιστα να ζητάει συγγνώμη από παίκτες, προπονητή και κόσμο.

Η Ίντερ και η Ατλέτικο Μαδρίτης πήραν λοιπόν την σκυτάλη και ανακοίνωσαν με την σειρά τους την αποχώρηση από την νεοσύστατη λίγκα που φαίνεται πως θα έχει μόνο λίγες μέρες ζωής.

«Η Ίντερ επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του πρότζεκτ της Super League. Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, θα πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει συνεχώς τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας»
, αναφέρει η ανακοίνωση των "νερατζούρι".

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ατλέτικο Μαδρίτης συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης (21/04) κι αποφάσισε να κοινοποιήσει επίσημα στη Super League και στους υπόλοιπους συλλόγους, ν την απόφασή του να μην επισημοποιήσει τελικά την προσήλωσή του στο έργο», τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των "ροχιμπλάνκος".




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.