Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Μοιρασιά στη Φθιώτιδα (video)

Super League Interwetten: Μοιρασιά στη Φθιώτιδα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2021 22:07
Λαμία και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στη Φθιώτιδα, με τους «βυσσινί» να παίρνουν ένα σημαντικό βαθμό για την παραμονή. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που είχαν δύο δοκάρια με τον Ντέλετιτς.

Δεν είχε σκορ το παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΛ στη Φθιώτιδα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι με το βαθμό έκαναν ακόμα ένα βήμα για την παραμονή του, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπιασαν τον Παναιτωλικό στην προτελευταία θέση και συνεχίζουν τη μάχη για τη σωτηρία.

Οι «βυσσινί» μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν πρώτοι με ένα μακρινό σουτ του Στίφλερ το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η είσοδος (αναγκαστική) του Ρόμανιτς στο 21’ για την Λαμία άλλαξε την εικόνα του ματς, με τους «βυσσινί» να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά ο Νάγκι και το δοκάρι τους στέρησαν το γκολ. Στο 28’ ο γκολκίπερ της ΑΕΛ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μαρτίνεθ, ενώ στο 31’ ο Ντέλετιτς με απευθείας φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45+2’ ο Σέρβος είχε νέο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Νάγκι, ενώ στο 45+3’ ο Καραμάνος αστόχησε εξ επαφής με κεφαλιά.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Φέστα έριξε 3ο στόπερ περνώντας τον Ζίζιτς στο παιχνίδι και η ΑΕΛ έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία της. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς μεγάλες φάσεις και στο 84’ οι «βυσσινί» πήγαν να «κλέψουν» το ματς όταν από στατική φάση ο Τσόσιτς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Επασί απέκρουσε με τα δύο χέρια, κρατώντας το 0-0.

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.