Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Μεγάλη βόμβα η European Super League» (video)

Μαρτίνς: «Μεγάλη βόμβα η European Super League» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/4/2021 22:02
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην επίσημη δημιουργία της European Super League κάνοντας λόγο για κίνηση που απομακρύνει τον λαό από το ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο πλαίσιο των δηλώσεών του στην κάμερα της Nova αποκάλυψε ότι δεν συμφωνεί με την ESL που έχει ιδρυθεί πλέον και τυπικά, δημιουργώντας «ντόμινο» εξελίξεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πραγματικά μία μεγάλη βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι όμως που εδώ και χρόνια υποψιαζόμαστε ότι θα συμβεί και κάποια στιγμή ξέραμε πως θα συνέβαινε. Είναι πραγματικά μία μεγάλη επανάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο γιατί θα απομακρύνει το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα από τον κόσμο, από τον λαό, από τις πιο μικρές ομάδες και τις πιο φτωχές χώρες.

Είναι η μεγάλη απόδειξη ότι όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα, αυτός θα έχει και την καλύτερη ομάδα και ότι χώρες ή πρωταθλήματα που δεν θα μπορούν να έχουν τόσες πλούσιες ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το καινούριο ποδόσφαιρο που θα δημιουργηθεί.

Απομακρύνει, αλλάζει την εικόνα του ποδοσφαίρου από λαϊκό άθλημα που είναι κοντά στους λαούς και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, κάνει το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικό, το οποίο είναι κατά γνώμη μου δυσάρεστο γιατί τα χρήματα δεν μπορούν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα όμορφο άθλημα όπως το ποδόσφαιρο».


Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.