Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

La Liga: Πήρε το «κλάσικο» και έπιασε κορυφή η Ρεάλ! (video)

La Liga: Πήρε το «κλάσικο» και έπιασε κορυφή η Ρεάλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2021 23:58
Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με το δύσκολο 2-1 την Μπαρτσλεόνα στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπενζεμά (13’) και Κρόος (28’) τα γκολ για τη «βασίλισσα» που τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καζεμίρο (90’). Στο -1 από την 1η θέση οι Καταλανοί, που μείωσαν στο 60’ με τον Μιγκέθα και είχαν δοκάρι στο 90+4’ και τον 18χρονο Μουρίμπα.

Λίγες μέρες μετά την τριάρα στην Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο» της... βροχερής Μαδρίτης και πέρασε προσωρινά στην κορυφή, υπερτερώντας στην ισοβαθμία της Ατλέτικο (παίζει την Κυριακή) και ξεφεύγοντας με +1 από τους Καταλανούς.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Στο 13’ ο Μπενζεμά σκόραρε με τρομερό τακουνάκι για το 1-0, ενώ στο 28’ ο Κρόος βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστω και με δόση τύχης (η μπάλα βρήκε στον Ντεστ και άλλαξε πορεία) δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, που επέλεξαν να δώσουν χώρο στην Μπαρτσελόνα και να χτυπούν στις αντεπιθέσεις, θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 34’ έχοντας δοκάρι με σουτ του Βαλβέρδε.

Κάπου εκεί η ομάδα του Κούμαν έβγαλε αντίδραση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μέσι είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο 60’ ο Μιγκέθα μείωσε σε 2-1 έπειτα από σέντρα του Άλμπα. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Καταλανοί έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 90’ λόγω αποβολής του Καζεμίρο και στο 90+4’ είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Μουρίμπα, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο 18χρονος είχε άλλη μια σημαντική ευκαιρία δύο λεπτά νωρίτερα, όταν από θέση βολής έστειλε τη μπάλα αρκετά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κουρτουά.

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:








Η μεγάλη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα στο φινάλε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.