Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2021 18:44
Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε πως βιώνει τις χειρότερες μέρες του ως προπονητής της ΑΕΚ, στάθηκε ξανά στους πολλούς τραυματισμούς και αναφέρθηκε για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ στην ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (1-5) για το πρωτάθλημα αλλά και αυτήν στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ (0-1) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παραδέχεται πως βιώνει τις χειρότερες μέρες του ως προπονητής της «Ένωσης».


Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης:


Για το πως είναι το κλίμα: «Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ. Είμαστε εμείς που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει. Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε προηγούμενες περιόδους ήμασταν συνηθισμένοι να κερδίζουμε, αλλά πάντα πρέπει να επιδιώκουμε τη νίκη».

Για το αν η ΑΕΚ είναι και άτυχη: «Η τύχη υπάρχει πιστεύω, αλλά όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο περισσότερη τύχη έχεις. Εμείς δουλεύουμε πολύ, αλλά οποιαδήποτε μικρή λεπτομέρεια μας τιμωρεί. Πρέπει να σκεφτούμε και να ψάξουμε γιατί συμβαίνουν αυτά και να μάθουμε από τα λάθη».

Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν και το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στο τέλος από τον ΠΑΟΚ: «Έχεις τις ευκαιρίες, δεν μπορείς να σκοράρεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να βάζουμε γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο. Το σημαντικότερο ήταν ότι οι παίκτες τα έδωσαν άλλα. Μετά έρχεται το νούμερο 10 του ΠΑΟΚ και έχει την ποιότητα να στείλει την μπάλα στο παράθυρο. Αν δεν είχαμε κάνει το φάουλ ίσως δεν θα είχαμε δεθεί το γκολ. Αν ο διαιτητής γνώριζε πως το στυλ παιχνιδιού του Ουάρντα είναι να ψάχνει να πάρει το φάουλ, ίσως να μην το έδινε. Ίσως αν έδινε μια δεύτερη κάρτα στον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε για 35 λεπτά με δέκα παίκτες. Όλα έχουν σχέση. Τύχη ναι, αλλά αν γίνονται καλά τα πράγματα ίσως να μην συμβαίνουν κάποια άλλα πράγματα μετά. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ έμενε με δέκα. Εγώ προτιμώ να παίζω όταν ο αντίπαλος έχει δέκα παίκτες».

Για το ματς με τον Άρη την Κυριακή: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Είναι ένα άλλο ένα δύσκολο ματς. Με βάση την κατάσταση που περνάμε θα είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι γιατί όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Το σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν κάναμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Άρης δείχνει ένας δυνατός αντίπαλος γιατί έχει 22 παίκτες που είναι ανταγωνιστικοί».

Για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Παίκτες που δεν ήταν πριν, πρέπει να είναι σιγά σιγά. Παίκτες που όταν ήρθαμε δεν ήταν σε καλή κατάσταση και όταν είναι, βγαίνουν εκτός ομάδας. Λόγω τραυματισμών έχω τρεις παίκτες σε κάθε θέση και κανέναν σε άλλες, αλλά είμαστε η ΑΕΚ. Τα ματς δεν τα κερδίζει η ιστορία. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία και να έχουμε τιμή για να την υπερασπιζόμαστε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.