Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πόρτο - Τσέλσι 0-2: Ουσιώδεις κι έτοιμοι για ημιτελικά οι «μπλε» (video)

Πόρτο - Τσέλσι 0-2: Ουσιώδεις κι έτοιμοι για ημιτελικά οι «μπλε» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/4/2021 23:56
Η Τσέλσι δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της κόντρα στην Πόρτο αλλά νίκησε «καθαρά» 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον βρίσκεται μία «ανάσα» από την πρόκριση στους «4».

Οι «δράκοι» ήταν τυπικά γηπεδούχοι στον αγώνα που διεξήχθη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης και την προσεχή Τρίτη (13/4) θα αναζητήσουν ένα θαύμα στο ίδιο γήπεδο ως τυπικά φιλοξενούμενοι προκειμένου να είναι εκείνοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Το συγκρότημα του Τόμας Τούχελ δέχτηκε περισσότερες φάσεις απ' όσες δημιούργησε αλλά ήταν άκρως αποτελεσματικό και πήρε τη νίκη. Στο πρώτο ημίωρο ήταν οι «δράκοι» εκείνοι που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα τέρμα.

Ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 32'. Ο Ζορζίνιο πέρασε όμορφη κάθετη πάσα για τον Μάουντ, εκείνος εκμεταλλεύτηκε κακή εκτίμηση του Ζαϊντού που προσπάθησε να απομακρύνει και με ωραίο κοντρόλ και συρτό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μαρτσεσίν για το 0-1.

Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι οι Λονδρέζοι επιθυμούσαν να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Έπαιξαν «σφιχτά» και προσπάθησαν να «παγώσουν» τον ρυθμό. Τα κατάφεραν χωρίς ωστόσο να δείχνουν προθέσεις για δεύτερο τέρμα.

Στην πρώτη τους καλή στιγμή στο 84' ο Πούλισικ ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των «δράκων» όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσίλγουελ εκμεταλλεύτηκε «φτηνό» λάθος του Κορόνα κι αφού πέρασε και τον Μαρτσεσίν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία και «κλείδωσε» την επικράτηση της ομάδας του.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σλοβένου διαιτητή Βίντσιτς και σε έξι βράδια (13/4) οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο, αυτήν την φορά με τυπική γηπεδούχο την Τσέλσι η οποία φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.