Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: Έφυγαν με προβάδισμα από τους «Ζωσιμάδες» οι «ερυθρόλευκοι» (video)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: Έφυγαν με προβάδισμα από τους «Ζωσιμάδες» οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2021 20:02
ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, σκορ που δίνει μεν το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» αλλά δίνει και ελπίδες στους Γιαννιώτες εν όψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Προηγήθηκαν με πέναλτι του Εραμούσπε (45+6’) οι γηπεδούχοι, που είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0, ισοφάρισε με τρομερό γυριστό ο Χασάν (73’).

Σ’ έναν ημιτελικό με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να αποκτούν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου εν όψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες έβγαζαν ένταση από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τους «ερυθρολεύκους» όταν στο 11’ ο Χασάν βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Λοντίγκιν. Ο ΠΑΣ απάντησε στο 16’ με μια ευκαιρία του Μιλιντσεάνου, ενώ λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός είχε νέα καλή στιγμή με τον Χασάν, αλλά το σουτ του εντός περιοχής ήταν άστοχο.

Τελικά η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσω της άσπρης βούλας. Μετά από σουτ του Κάστρο στο 45+2’, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπα και ο Λετονός Τρειμάνις, έπειτα από χρήση του VAR, σφύριξε πέναλτι. Ο Εραμούσπε ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση, αφού από το τηλεοπτικό ριπλέι η μπάλα φάνηκε να βρίσκει πρώτα στο στήθος του Σενεγαλέζου αμυντικού.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να πάρει μεγαλύτερα ρίσκα, αλλά αυτό έδωσε περισσότερους χώρους δράσης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες έβγαιναν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και «άγγιξαν» δύο φορές το δεύτερο γκολ, όμως ο Σα σε δύο περιπτώσεις νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μιλιντσεάνου.

Οι Πειραιώτες απέφυγαν το δεύτερο γκολ και στο 73’ έφεραν το σκορ στα ίσα με τρομερό γυριστό σουτ του Χασάν, ο οποίος έχασε το εύκολο στο ξεκίνημα του ματς αλλά έβαλε το δύσκολο. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και το δεύτερο γκολ, έχοντας μεγάλη στιγμή με τον Ελ Αραμπί (82’) όμως ο Λοντίγκιν έκανε σωτήρια επέμβαση και κράτησε το 1-1 ως το φινάλε.

Τα στιγμιότυπα:




Δείτε τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.