Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουίς Ενρίκε: «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση»

Λουίς Ενρίκε: «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/3/2021 15:50
Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και το εντός έδρας παιχνίδι της Ισπανίας με την Ελλάδα (25/3, 21.45).

Ο 50χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» δεν θέλει να δει τους παίκτες του χαλαρούς και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση την υποτίμηση της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα προσπαθήσουμε να μην πέσουμε στην αίσθηση ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες οι οποίες είναι θεωρητικά κατώτερες. Θα πρέπει να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην παραχωρήσουμε πολλές στημένες φάσεις».

Για το πως θα παίξει η Ισπανία: «Έχω κατασταλάξει στο πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάδα, αλλά δεν θα δώσω στοιχεία στον αντίπαλο. Έχουμε λίγες συναντήσεις να προετοιμαστούμε, αλλά από αυτά που βλέπω είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Θέλουμε να παίξουμε σαν σύνολο».

Για την προσέγγιση του παιχνιδιού: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι ως περίπατο, χαλάρωμα και χωρίς την απαραίτητη ένταση. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

Για τους Πέδρι και Μπράιαν Χιλ: «Ο Μπράιαν Χιλ με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που του μίλησα. Θα βοηθήσει πολύ στην ομάδα και στην επίθεση και στην άμυνα. Το κάνει πολύ καλά στην ομάδα του, όπως και εδώ. Δεν έχω αμφιβολία.

Ο Πέδρι είναι σαν τον Ινιέστα είναι πολύ ταπεινός, παρά την ποιότητά του. Αλλά είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Πέδρι είναι ο Πέδρι».


Για το καλεντάρι και τα τρία παιχνίδια που πρέπει να δώσουν σε εννιά μέρες: «Δεν έχει σημασία τι θέλουμε. Το καλεντάρι είναι αυτό που είναι. Αποδεχθήκαμε τα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.