Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέντβεντ: «Έχει συμβόλαιο ο Ρονάλντο, ο Πίρλο θα είναι ο προπονητής μας 100%»

Νέντβεντ: «Έχει συμβόλαιο ο Ρονάλντο, ο Πίρλο θα είναι ο προπονητής μας 100%»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/3/2021 15:12
Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβνεντ μιλώντας στο DAZN υποστήριξε πως ο Αντρέα Πίρλο θα είναι ο προπονητής των μπιανκονέρι και το νέο έτος, ενώ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στο Τορίνο.

Η φετινή πορεία της Γιουβέντους έχει φέρει προβληματισμό στην μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας και ο Αντρέα Πίρλο έχει δεχτεί την μεγαλύτερη κριτική. Ο αποκλεισμός από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το γεγονός πως βρίσκεται στο -10 από την Ίντερ στο πρωτάθλημα, έχει φέρει τον Ιταλό τεχνικό σε πολύ δύσκολη θέση.

Ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Πάβελ Νέντβεντ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο Πίρλο θα κάθεται στον πάγκο των μπιανκονέρι και την νέα σεζόν. «Ο Πίρλο είναι και θα παραμείνει ο προπονητής της Γιουβέντους, 100%.Δεσμευτήκαμε με ένα πρότζεκτ με τον Αντρέα που ξέραμε πως θα έχει δυσκολίες. Είμαστε ήρεμοι και θέλουμε να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το μονοπάτι μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νέτβεντ.

Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο παλαίμαχος Τσέχος διεθνής δήλωσε χαρακτηριστικά, «Για εμένα ο Ρονάλντο δεν κουνιέται από εδώ, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 και θα μείνει. Μετά από εκεί βλέπουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.