Δολοφονικό τάκλιν στο Ρέιντζερς-Σλάβια Πράγας (video)
Μάρτυρες ενός εγκληματικού φάουλ έγιναν όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι της Ρέιντζερς με την Σλάβια Πράγας, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων, Κεμάρ Ρουφ βρήκε με τα σκαριά το κεφάλι του γκολκίπερ Κόλαρ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο.Η Σλάβια Πράγας κέρδισε με 2-0 την Ρέιντζερς στην Γκλασκόβη και προκρίθηκε στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ αλλά έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον γκολκίπερ Όντρει Κόλαρ.
Στο 61ο λεπτό ο Τσέχος γκολκίπερ βγήκε για να μπλοκάρει την μπάλα αλλά δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από τον Κεμάρ Ρουφ, ο οποίος αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.
Ο 26χρονος αποχώρησε με φορείο και στην Σλάβια Πράγας αναμένουν με αγωνία τις ιατρικές εξετάσεις του άτυχου τερματοφύλακα.
Δείτε τη σοκαριστική φάση: