Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΜΥΘΙΚΗ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Έριξε 3αρα στην Τότεναμ και την πέταξε εκτός Ευρώπης! (video)

ΜΥΘΙΚΗ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Έριξε 3αρα στην Τότεναμ και την πέταξε εκτός Ευρώπης! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2021 23:28
Τι και αν έχασε με 2-0 στο Λονδίνο; Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με χατ-τρικ του Όρσιτς νίκησε με 3-0 την Τότεναμ στην παράταση (2-0 κ.δ.) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

«Βόμβα» στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέταξε εκτός συνέχειας την Τότεναμ. Οι Κροάτες είχαν χάσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα στο Λονδίνο αλλά στη ρεβάνς του «Μαξιμίρ» ήταν άλλη ομάδα, νικώντας με 3-0 τα «σπιρούνια» στην παράταση του «Μαξιμίρ».

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όρσιτς, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του. Αρχικά σκόραρε με ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή για το 1-0 στο 62’, ενώ στο 83’ βρήκε ξανά δίχτυα με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι για το 2-0. Η Τότεναμ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει αλλά οι γηπεδούχοι έδιωξαν στη γραμμή και όλα κρίθηκαν στην παράταση, εκεί όπου ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε και 3ο γκολ με εκπληκτικό γκολ εκτός περιοχής.

Στους μεγάλους πρωταγωνιστές και ο γκολκίπερ Λιβάκοβιτς, ο οποίος μετά το 3-0 πραγματοποίησε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μπέιλ (115’) και Κέιν (116’).

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που δέχτηκε νέα «σφαλιάρα» μετά την ήττα στο ντέρμπι του Β. Λονδίνου από την Άρσεναλ. Η Τότεναμ έγινε έτσι η πρώτη αγγλική ομάδα που αποκλείεται σε ευρωπαϊκό νοκ-άουτ έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ματς, μετά από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Μονακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2016-17.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο σημερινό βρίσκονταν ο βοηθός του Ζόραν Μάμιτς, Νταμίρ Κρζναρ. Κι αυτό διότι τη Δευτέρα (15/3) ο –πρώην πλέον- προπονητής της κροατικής ομάδας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για περίπου 5 χρόνια από το ανώτατο δικαστήριο για την υπόθεση κατάχρησης κεφαλαίων κερδών από τις μεταγραφές των Μόντριτς και Λόβρεν, κι έτσι παραιτήθηκε από την ομάδα.

Το γκολ της ανατροπής:




Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.