Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μίλαν «πάγωσε» την Γιουνάιτεντ στο 90+2’, μεγάλο προβάδισμα για Άγιαξ, Ρόμα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μίλαν «πάγωσε» την Γιουνάιτεντ στο 90+2’, μεγάλο προβάδισμα για Άγιαξ, Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2021 23:58
Η Μίλαν με γκολ του Κιάερ στο 90+2’ ισοφάρισε σε 1-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» κι απέκτησε μίνι προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς. Με το ενάμιση πόδι στους «8» Άγιαξ και Ρόμα, ξεκάθαρο προβάδισμα για Βιγιαρεάλ, Γρανάδα και Τότεναμ.

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ απέκτησαν αρκετές ομάδες μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εξαίρεση αποτέλεσε η μονομαχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ» και να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο 50’ με όμορφη κεφαλιά του Ντιαλό έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Φερνάντεθ, αλλά οι «ροσονέρι» δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν στο 90+2’ με κεφαλιά του Κιάερ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στα… highlight η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μαγκουάιριστο 35’, με τον Άγγλο στόπερ να αστοχεί από το… μισό μέτρο στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Ανοιχτοί λογαριασμοί και για το ζευγάρια της Σλάβια Πράγας με την Ρέιντζερς έπειτα από το ισόπαλο 1-1 στην τσεχική πρωτεύουσα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Στάνκιου, οι νέοι πρωταθλητές Σκωτίας ισοφάρισαν στο 36’ με τον Χελάντερ, αλλά πιέστηκαν αρκετά και στις καθυστερήσεις χρειάστηκαν μεγάλη επέμβαση του ΜακΓκρέγκορ για να κρατήσουν το 1-1.

Με το… ενάμιση πόδι στους «8» Άγιαξ και Ρόμα

Ο Άγιαξ επικράτησε με 3-0 της Γιουνγκ Μπόις στο Άμστερνταμ και μόνο αν… αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Αίαντας» πέτυχε και τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος με τους Κλάεσεν (62’), Τάντιτς (82’) και Μρόμπι (90+2’), και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Μεγάλο προβάδισμα και για την Ρόμα, η οποία νίκησε με 3-0 την Σαχτάρ στο «Ολίμπικο» χάρη στα γκολ των Πελεγκρίνι (23’), Ελ Σαραουί (73’) και Μαντσίνι (77’).

Σημαντικό προβάδισμα για Τότεναμ, Γρανάδα και Βιγιαρεάλ

Η Τότεναμ με δύο γκολ του Κέιν (25’, 70’) κέρδισε με 2-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο κι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς. Το ίδιο ισχύει για την Γρανάδα, η οποία με από ένα γκολ σε κάθε μέρος (26’ Μολίνα, 76’ Σολδάδο) νίκησε με 2-0 την Μόλντε στην έδρα της, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 71’ λόγω αποβολής του Έλινγκσεν.

Τέλος, η Βιγιαρεάλ έκανε ακόμα πιο μεγάλο βήμα αφού νίκησε με 2-0 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία χάρη στα τέρματα των Τόρες (30’) και Αλμπιόλ (52’).

Τα στιγμιότυπα των αγώνων:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν 1-1:




Άγιαξ - Γιουνγκ Μπόις 3-0:




Ρόμα - Σαχτάρ 3-0:




Τότεναμ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0:




Γρανάδα - Μόλντε 2-0:




Ντιναμό Κιέβου - Βιγιαρεάλ 0-2:




Σλάβια Πράγας - Ρέιντζερς 1-1:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.