Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουχαλάκης: «Έτσι μου ήρθε η έμπνευση» (video)

Μπουχαλάκης: «Έτσι μου ήρθε η έμπνευση» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/3/2021 17:37
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το γκολ που έβαλε κόντρα στον Άρη και το οποίο έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Κρητικός μέσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο επίσημο κανάλι των πρωταθλητών Ελλάδας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως του ήρθε η έμπνευση.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Έγινε μία σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και απογοητευμένος που δεν πήρα την μπάλα πήγα ευθείας προς το άουτ. Μου ήρθε εκείνη την στιγμή αυτή η έμπνευση να μείνω εκεί πέρα, μήπως και γίνει κάτι που μετέπειτα συνέβη. Ευτυχώς που έστω και έτσι καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε».

Αναφορικά με την πρόκριση τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που και βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρω να κάνω και κάτι. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ακόμη σε ένα στόχο μέσα στη χρονιά στον δρόμο που θέλουμε, στον δρόμο του τελικού. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Σχετικά με τους στόχους του Ολυμπιακού επισήμανε:

«Είναι υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα σε όλους του τομείς. Έχουμε 25 παίκτες που είναι πάντα έτοιμοι να δείξουν το καλύτερο πρόσωπο. Μακάρι να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.