Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Το «κρυφτό» του Μπουχαλάκη τον έστειλε στα ημιτελικά (video)

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Το «κρυφτό» του Μπουχαλάκη τον έστειλε στα ημιτελικά (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/3/2021 22:04
Ο Ολυμπιακός με ένα απίστευτο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ισοφάρισε στο 87' τον Άρη 1-1 και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 54', αλλά πλήρωσαν στο τέλος το λάθος του Κουέστα.

Δύο ευκαιρίες στα πρώτα 9 λεπτά και τέλος

Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο πρώτο μέρος και ήδη πριν των πρώτων δέκα λεπτών στο παιχνίδι είχαμε δύο καλές στιγμές. Η πρώτη απειλή ήταν για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 8' ο Χολέμπας πέρασε για τα αριστερά για τον Μασούρα, αυτός βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή των Κάιπερς αλλά το πλασέ στην κίνηση του Βέλγου φορ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουέστα.

Στην αμέσως επόμενη φάση όμως ήταν η σειρά των κιτρινόμαυρων να φτάσουν κοντά στο 1-0, με τον Σάσα να πιάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα όμως να φεύγει ψηλά πάνω από τον Σα. Το παιχνίδια μπορεί να είχε ωραίο ρυθμό αλλά από 10' και μετά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Το πέναλτι του Γκάμα και η ευφυία του Μπουχαλάκη

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 53' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπερτόλιο από τον Ανδρούτσο. Ο Γκεστράνιους είδε ο ίδιος την φάση στο VAR, καταλόγισε την παράβαση και ο Μπρούνο Γκάμα νίκησε τον Σα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Με αυτήν την εξέλιξη ο Μαρτίνς αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι τους Εμβιλά, Μπρούμα και Φορτούνη, ενώ λίγο αργότερα μπήκαν και ο Ελ Αραμπί με τον Καμαρά. Οι ερυθρόλευκοι παρόλα αυτά δυσκολευόντουσαν να διασπάσουν την άμυνα του Άρη και χρειάστηκαν την ευφυία του αρχηγού τους για να τα καταφέρουν.

Ο Κουέστα στο 87΄ μπλόκαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή του και μετά από λίγα δευτερόλεπτα την άφησε στο έδαφος. Υπολόγιζε ωστόσο χωρίς τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ο οποίος είχε κρυφτεί από πίσω του στο δοκάρι, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ισπανού και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε με ανέλπιστο τρόπο την ισοφάριση, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν κατάλαβαν πως ήρθε ο αποκλεισμός και έμοιαζαν «σκασμένοι» στο τέλος του παιχνιδιού.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.