Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Ευλογημένος που έχω αυτήν την ομάδα» (video)

Μαρτίνς: «Ευλογημένος που έχω αυτήν την ομάδα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2021 00:23
Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευλογημένος που προπονεί τον Ολυμπιακό και αυτούς τους ποδοσφαιριστές, ενώ χαρακτήριξε ως έμπνευση της στιγμής το γκολ του Μπουχαλάκη που έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

Για το γεγονός ότι η ομάδα του ανέτρεψε άλλο ένα παιχνίδι με γκολ στα τελευταία λεπτά: «Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Αυτήν τη φορά δε σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό όπως με την Αϊντχόβεν όμως έπρεπε να δουλέψουμε πολύ μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας είναι γεμάτη παιχνίδια, δεν είναι εύκολο να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια, όμως δουλεύουμε πολύ, προσπαθούμε πολύ και απέναντι μας είχαμε τον Άρη, μια άριστη ομάδα, καλά δουλεμένη και πολύ ανταγωνιστική, έπρεπε να δουλέψουμε πολύ γι αυτό που καταφέραμε σήμερα. Ένα δυνατό και έντονο παιχνίδι απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας. Ο Άρης βρίσκεται δίκαια στην 2η θέση, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι το σημερινό παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο».

Αν είναι ικανοποιημένος με όλους τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί: «Δεν έχω λόγια για την ομάδα μας. Πραγματικά, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ευλογημένο που έχω αυτήν την ομάδα, που προπονώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Παιδιά τα οποία δε βγάζουν την κούραση τους, δε τη δείχνουν παρά τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό, τα δίνουν όλα για την ομάδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα που μας χαρακτηρίζει».

Το σχόλιο του για το γκολ του Μπουχαλάκη: «Πραγματικά ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Κάτι που εξέπληξε πολλούς, μαζί και τον τερματοφύλακα του Άρη. Κάτι πραγματικά σπάνιο και όμορφο, το οποίο μας χάρισε την πρόκριση».

Τι ακριβώς είπε με την επίτευξη του γκολ: «Είπα τη λέξη ειρωνικό, γιατί έτσι όπως μπήκε το γκολ και μετά τον αγώνα που είχαμε δει»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.