Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Ιμπίσεβιτς μας έστειλε στα μπαράζ

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Ιμπίσεβιτς μας έστειλε στα μπαράζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2013 22:05
Η Εθνική έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 2-0 του Λίχτενσταϊν στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, ωστόσο η Βοσνία με γκολ του Ιμπίσεβιτς κέρδισε με 1-0 τη Λιθουανία στο Κάουνας, και πήρε αυτή το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ, στέλνοντας τη «γαλανόλευκη» στα μπαράζ του Νοεμβρίου.

Με γκολ των Σαλπιγγίδη (7’) και Καραγκούνη (81’), η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-0 του Λίχτενσταϊν στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας στείλει στα γήπεδα της Βραζιλίας, καθώς στο Κάουνας ο Ιμπίσεβιτς με γκολ στο 68’ έδωσε τη νίκη στη Βοσνία η οποία πήρε έτσι την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, καθώς στην ισοβαθμία με την Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα χάρη στη διαφορά των γκολ.

Στα του αγώνα, η Εθνική δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν, με τον Σάντος να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές θέλοντας να προφυλάξει όσους κινδύνευαν με τιμωρία ενόψει μπαράζ.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Σαμαρά να συνεργάζεται ωραία με τον Χολέμπας και ύστερα από σέντρα του δεύτερου, ο Σαλπιγγίδης από κοντά άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια οι διεθνείς μας έριξαν το ρυθμό, έχοντας ρίξει το ενδιαφέρον τους περισσότερο στο τι γίνεται στο παιχνίδι της Βοσνίας, και παραλίγο να το πληρώσουν, όταν ο Σιόβας έβαλε το χέρι του σε σουτ του Στόκλασα, με τον διαιτητή ωστόσο να δείχνει «παίζεται».

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, ώσπου ο Καραγκούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 81' κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της Ελλάδας, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον, η Ελλάδα περιμένει να μάθει τη Δευτέρα (21/10) τον αντίπαλο της στα δυο ματς του Νοεμβρίου και ελπίζει να προκριθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Ελλάδα: Καρνέζης, Χολέμπας, Σιόβας, Κατσουράνης, Βύντρα, Τζιόλης (46’ Σάμαρης), Κονέ, Καραγκούνης, Σαμαράς (69’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (86’ Αθανασιάδης)

Λίχτενσταϊν: Γιέλε, Ντέιβιντ Χάσλερ, Μπούργκμαγιερ, Κάουφμαν, Έρι, Ματίας Κρίστεν (82’ Έρνε), Στόκλασα, Αντρέας Κρίστεν, Νίκολας Χάσλερ (90’+1’ Γιλντίζ), Ποβλερίνο, Βίιζερ

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου


1. Βοσνία 25 (30-6)

2. Ελλάδα 25 (12-4)

3. Σλοβακία 12 (9-8) -9 αγ.

4. Λιθουανία 11 (9-10)

5. Λετονία 7 (8-18) -9 αγ.

6. Λιχτενστάιν 2 (4-23)

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.