Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρεθ: «Ο Μπέιλ είναι έτοιμος να παίξει το Σάββατο»

Πέρεθ: «Ο Μπέιλ είναι έτοιμος να παίξει το Σάββατο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2013 15:40
Τους οπαδούς της Ρεάλ όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Γκάρεθ Μπέιλ, εφησύχασε ο Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος αποκάλυψε πως ο παίκτης είναι έτοιμος να παίξει κανονικά το Σάββατο κόντρα στη Μάλαγα. Τι δήλωσε για Φαλκάο.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ διέψευσε το δημοσιεύμα της Marca πως ο Ουαλός άσος υποφέρει από ένα σύνδρομο δισκοπάθειας – σπονδυλοπάθεια το οποίο απαιτεί χειρουργική επέμβαση, δηλώνοντας πως ο παίκτης είναι έτοιμος να παίξει το Σάββατο κόντρα στη Μάλαγα:

«Είμαι έκπληκτος με αυτά που διαβάζω. Η ίδια εφημερίδα έγραφε ότι ο εγώ ο ίδιος ανέφερα γι’ αυτό το πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη. Είναι απολύτως ψευδή τα όσα γράφονται. Ο Γκάρεθ είναι ήρεμος και έτοιμος να παίξει το Σάββατο.

Μου κάνει περισσότερη εντύπωση που ο ρεπόρτερ της Marca πήρε τηλέφωνο το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ αλλά και τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά αποφάσισε να μην γράψει τίποτα από τα όσα ειπώθηκαν. Όλα αυτά γίνονται για να βλάψουν και να επηρεάσουν την εικόνα, την αξιοπιστία και την οικονομικά αξία του Μπέιλ.

Όλοι ξέρουν πως ο παίκτης δεν είχε κάνει σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι και γι αυτό αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο μηρό. Ωστόσο πλέον προπονείται κανονικά και θέλει να αποδείξει πως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν
», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας».

«Ο Φαλκάο θέλει να παίξει στη Ρεάλ»

Ο ίδιος μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο:

«Ο Φαλκάο δεν θα έρθει το Γενάρη. Αλλά τον Ιούνιο, ποιος ξέρει; Τίποτα δεν αποκλείεται και υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τότε. Ο Φαλκάο είναι σπουδαίος παίκτης και ξέρω πως θέλει να παίξει στη Ρεάλ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.