Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε την πώληση της Ίντερ στον Τοχίρ ο Μοράτι

Επιβεβαίωσε την πώληση της Ίντερ στον Τοχίρ ο Μοράτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2013 13:34
Ιστορική ημέρα για την Ίντερ, καθώς ο Μάσιμο Μοράτι ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Ινδονήσιο επιχειρηματία Έρικ Τοχίρ ο οποίος αποκτάει το 70% του ιταλικού συλλόγου.

Η είδηση πως ο Μάσιμο Μοράτι είχε επαφές με τον Έρικ Τοχίρ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ίντερ είχε γίνει γνωστή πριν περίπου ένα μήνα , και τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον Ινδονήσιο επιχειρηματία να αποκτάει το 70% του συλλόγου.

Έτσι, μετά από 58 χρόνια η Ίντερ περνάει σε άλλα χέρια, με τον Μοράτι να δηλώνει πως αφήνει την ομάδα σε αξιόλογους ανθρώπους, ενώ όσον αφορά την προεδρία τόνισε πως είναι στο χέρι του το τι θα κάνει αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα:

«Όλα έχουν τελειώσει, οι υπογραφές έχουν μπει και αναμένονται οι ανακοινώσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι συζητήσεις κράτησαν πολύ καιρό, αλλά όλα φαίνεται πως τακτοποιήθηκαν.

Όσον αφορά τον ρόλο του προέδρου δε χρειάζεται να αποφασιστεί ακόμα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται μόνο από εμένα. Είμαι ανακουφισμένος γιατί η ομάδα περνά σε ανθρώπους που είναι αξιόλογοι. Τώρα θα προσπαθήσω να υιοθετήσω τους νέους ρυθμούς μου
».

Να σημειωθεί πως ο Τοχίρ θα γίνει ο πρώτος Ασιάτης ιδιοκτήτης ομάδας της Σέριε A, με τον 43χρονο επιχειρηματία να έχει μετοχές στους Φιλαδέλφεια 76ερς στο ΝΒΑ, αλλά και στην DC Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται στο MLS.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.