Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Έτοιμος και βασικός ο Εμβιλά

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Έτοιμος και βασικός ο Εμβιλά

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/2/2021 18:53
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αϊντχόφεν (18/2, 19.55) στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει στη σύνθεσή του τον Γιαν Εμβιλά.

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος τον επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα.

Μάλιστα αυτός που έμεινε στον πάγκο τελικό είναι ο Γιώργος Μασούρας ο οποίος διεκδικούσε τη θέση στο βασικό σχήμα, ενώ δεν υπάρχουν εκπλήξεις από τον Πορτογάλο προπονητή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, δεξιός μπακ θα είναι ο Λαλά, στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπα και Παπασταθόπουλος και αριστερός οπισθοφύλακας θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ.

Η τριπλέτα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη, ενώ αριστερός εξτρέμ θα είναι ο Μπρούμα, δεξιά θα κινείται ο Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα της Αϊντχόφεν:

Ο Γερμανός κόουτς της PSV, Ρότζερ Σμιντ επέλεξε τον Εμβογκό κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκαγκλί, Μαξ, στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σανγκαρέ, Ροζάριο και Τόμας, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Γκέτσε, Ζάχαβι και Μάλεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.