Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕK: Πλήγμα με Σιμόες, Μπακάκη, τουλάχιστον ένα μήνα εκτός

ΑΕK: Πλήγμα με Σιμόες, Μπακάκη, τουλάχιστον ένα μήνα εκτός

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/2/2021 14:06
Άσχημα είναι τα νέα για την ΑΕΚ καθώς οι εξετάσεις των Σιμόες και Μπακάκη έδειξαν ότι αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα μείνουν για ένα μήνα εκτός.

Χωρίς τον Αντρέα Σιμόες και τον Μιχάλη Μπακάκη θα πορευτεί για τον επόμενο τουλάχιστον ένα μήνα η ΑΕΚ. Οι δύο ταλαιπωρούνταν από προβλήματα τραυματισμών, υποβλήθηκαν σε μαγνητική τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν καλά.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει οστεοχόνδρινο έλλειμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και θα χρειαστεί να φορέσει ειδική μπότα μέχρι να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Από την άλλη Έλληνας δεξιός μπακ έχει υποστεί θλάση δεξιού βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και έτσι θα μείνει και αυτός στα πιτς για περίπου ένα μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξιό του πόδι. Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Οι Γεβχέν Σάκχοφ, Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 16.30»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.