Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τη Γλυφάδα ο Γκώνιας

Παρελθόν από τη Γλυφάδα ο Γκώνιας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2013 16:15
Παρελθόν από τον πάγκο της Γλυφάδας αποτελεί ο Τάκης Γκώνιας μετά την νέα ήττα της ομάδας από τον Παναιγιάλειο στη Football League.

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται η Γλυφάδα, καθώς η διοίκηση της ομάδας απέλυσε τον Τάκη Γκώνια μετά την νέα εντός ήττα της ομάδας με 2-0 από τον Παναιγιάλειο η οποία ήταν η τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια στη Football League.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Κόντης μιλώντας στη flnews.gr ανέφερε πως η χθεσινή εικόνα της ομάδας ήταν η χειρότερη εμφάνιση που είχε δει, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του 42χρονου τεχνικού:

«Συζητάμε να δούμε σε τι οφείλεται αυτή η πορεία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, υπήρχαν προβλήματα στην προετοιμασία, όμως πάντα υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Δεν μπορούσε μία εμφάνιση όπως αυτή απέναντι στον Παναιγιάλειο να περάσει έτσι. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει σε ομάδα»

Μιλάμε με δύο, τρεις περιπτώσεις προπονητών και σύντομα θα έχουμε καταλήξει. Όσο για τον Μιχαλήτσο που ακούστηκε, δεν υπάρχει περίπτωση...
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.