Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Τσιτσιπάς, κέρδισε 3-2 τον Ναδάλ και είναι στα ημιτελικά! (video)

Australian Open: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Τσιτσιπάς, κέρδισε 3-2 τον Ναδάλ και είναι στα ημιτελικά! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/2/2021 15:19
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στον Ραφάελ Ναδάλ για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, πήρε μία τεράστια νίκη με 3-2 (3-6, 2-6, 7-6(4), 6-4, 7-5) αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ!

Σε μία τρομερή ανατροπή, δείγμα του ταλέντου του και της ποιότητας του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-2 σετ του νούμερο δύο στον κόσμο, Ράφαελ Ναδάλ και πήρε για 2η φορά στην καριέρα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Το παιχνίδι βέβαια δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Έλληνα τενίστα ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ και τα πράγματα έδειξαν να δυσκολεύουν για τον ίδιο. Δείχνοντας όμως μεγάλη ψυχή και μη χάνοντας την ψυχραιμία του, πήρε το 3ο σετ στο τάι μπρέικ και στη συνέχεια κέρδισε με 6-4 το 4ο σετ.

Έχοντας πλέον ισοφαρίσει το παιχνίδι και με την ψυχολογία να είναι με το μέρος του, έπαιξε σπουδαίο τένις στο τελευταίο σετ, είχε δύο φορές ματς πόιντ αλλά στην τρίτη και φαρμακερή κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι.

Αυτή είναι η 2η φορά στην καριέρα του Ναδάλ που γνωρίζει την ήττα σε αγώνα Γκραντ Σλαμ ενώ έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0. Η προηγούμενη ήταν στο US Open το 2010 όπου είχε ηττηθεί από τον Φάμπιο Φονίνι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έτσι θα βρεθεί για 2η φορά στα ημιτελικά του Australian Open μετά το 2019. Εκεί θα τον περιμένει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος τενίστας, νούμερο 4 στον κόσμο, βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση καθώς μετράει πέντε μήνες αήττητος, μετρώντας 11 νίκες και καμία ήττα απέναντι σε παίκτη του πρώτου Top 10 από το περσινό US Open και έπειτα.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.