Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόλονι: «Λογική η αναβολή, το μάξιμουμ για καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι»

Μπόλονι: «Λογική η αναβολή, το μάξιμουμ για καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/2/2021 00:35
Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (14/2, 19.30) κι αναφέρθηκε επίσης στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στους «πράσινους» και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ρουμάνος προπονητής εστίασε στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» δηλώνοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως πρέπει να παίξουν σ' ένα τέτοιο παιχνίδι.

Παράλληλα σχολίασε και την αναβολή του παιχνιδιού του Κυπέλλου με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Οι παίκτες μου ξέρουν πως να παίζουν τέτοιους αγώνες όπως απέναντι στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Οι παίκτες μου έχουν συναίσθηση της σημασίας αυτών των "μονομαχιών" και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το παν για να βγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος: «Τα αποτελέσματα του αντιπάλου μας, μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια πολιτική και αγωνιστική κατάσταση που του επιτρέπει να μπορεί να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη ζωή πάντα τα πράγματα έτσι είναι. Ο μικρότερος πάντα προσπαθεί να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να διορθώσω και να πω ότι ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρός. Κατανοώ ότι σε σχέση με τον αντίπαλο εμείς είμαστε σε μία δεύτερη γραμμή. Στόχος μας είναι δώσουμε την μάχη και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.Για να προλάβω επόμενη ερώτηση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και σε όλους τους άλλους, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν και να δώσουμε το μάξιμουμ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και εμάς και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Για τον Σένκεφελντ και τον Διούδη: «Σχετικά με αυτό θα ήθελα να κάνω μία μικρή διόρθωση. Κατ΄ αρχήν όταν μιλάμε για τραυματισμούς και τραυματίες για μυϊκούς τραυματισμούς και αυτή είναι η δική μου δουλειά. Και χτυπάω ξύλο από τότε που ήρθα εγώ δεν έχουμε τέτοια. Έχουμε προβλήματα που θα τα ονόμαζα ατυχήματα. Στην περίπτωση του Σένκεφελντ είχαμε ατύχημα. Στην περίπτωση του Σαβιέ είχαμε ατύχημα. Ο Κουρμπέλης είχε ένα χρόνιο πρόβλημα. Άρα όλα αυτά τα ατυχήματα ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μπορούν να τα κοντρολάρουν. Όσον αφορά την ερώτηση σας, ο Σένκεφελντ σήμερα προπονήθηκε σωστά, προπονήθηκε καλά. Νομίζω ότι αύριο θα κάνει άλλο ένα βήμα μπρος. Και μετά θα πάρουμε την τελική μας απόφαση».

Για το γεγονός ότι δεν έγινε το ματς με τον ΠΑΣ: «Δεν θέλω να το παίξω σοφός, αλλά επιτρέψτε μου να έχω την άποψη μου. Είναι λογική η απογοήτευση των ανθρώπων του ΠΑΣ. Την απογοήτευση της διοίκησης, την απογοήτευση των φιλάθλων αλλά και γενικότερα της πόλης που δεν έγινε το ματς. Διότι έχουν έναν αγωνιστικό, που με αυτές τις ιδιαίτερες περιβαλλοντικές συνθήκες, πολύ συχνά είναι δύσκολος και μπορεί να μην αγωνιστεί κάποιος. Αυτό αποτελεί δυσκολία και για την πόλη και για την ίδια την ομάδα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής αρκετοί αγωνιστικοί χώροι στην Ελλάδα είναι δύσκολα αποδεκτοί. Πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να έχουν οι αγωνιστικοί χώροι το επίπεδο και την ποιότητα. Όπως κάνει και ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή ένας αγωνιστικός χώρος που θα ανταποκρίνεται στους αγώνες της Α΄Εθνικής. Αναφορικά το αν ήταν καλό ή όχι. Είναι σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματίες παίκτες ή τιμωρημένους. Επίσης δεν είχαμε παίκτες που θα κουραστούν επειδή θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ενόψει λοιπόν του ματς με τον Ολυμπιακό, όλα αυτά συντελούν προς το καλύτερο. Όσον αφορά τα κίνητρα και την τακτική. Κάναμε ένα ταξίδι, χάσαμε προπονήσεις και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Αλλά νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απλοποιούμε τα πράγματα. Τα δεδομένα θέλησαν να αναβληθεί αυτός ο αγώνας. Αποδεχτήκαμε την απόφαση, η οπόια θεωρώ ότι είναι λογική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.