Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Δεν μου αρέσει η ανισορροπία, η ΕΠΟ αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Μαρτίνς: «Δεν μου αρέσει η ανισορροπία, η ΕΠΟ αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/2/2021 19:19
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση αναβολής του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, ενώ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει μόνο τον εαυτό του.

Παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να μην υπάρχει κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών και οι αγώνες πρέπει να γίνονται σε καλούς αγωνιστικούς χώρους για να μπορούν οι ομάδες να αποδίδουν όσο καλύτερα μπορούν.

Ωστόσο άφησε αιχμές και για την ΕΠΟ κάνοντας λόγο για ανισορροπία στις αποφάσεις της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» στη Nova:

«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά τα γεγονότα της αναβολής του χθεσινού αγώνα κυπέλλου μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκού. Νομίζω πως έχει έρθει η στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να διορθώσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει ως σήμερα.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τα σωστά γήπεδα για να δούμε ανάλογο θέαμα. Συγχαρητήρια στον κύριο Παπαδόπουλο (σ.σ. διαιτητή του αγώνα) που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. Ελπίζουμε να είναι η αρχή της λύσης ενός μεγάλου προβλήματος και να το κοιτάξουν όλοι με θάρρος. Ελπίζουμε η χθεσινή αναβολή να μην είναι κάτι πρόσκαιρο και περιστασιακό που έχει κάποια άλλη σκοπιμότητα.

Δεν με απασχολεί αν ο Παναθηναϊκός είναι ξεκούραστος. Εγώ θέλω όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό να παρουσιάζουμε ωραίο θέαμα. Θέλουμε και ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να παρουσιάσει ένα καλό θέαμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακινδυνεύεται η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να προκαλούνται τραυματισμοί, ούτε να πραγματοποιούνται ματς σε ακατάλληλα γήπεδα.

Η ΕΠΟ πρέπει να ασχοληθεί. Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να είναι ποιοτικό και ανταγωνιστικό και όμορφο πρέπει να βελτιωθούν οι αγωνιστικοί χώροι. Είναι πολλοί που παρουσιάζουν προβλήματα και είναι άσχημο να γίνονται ματς σε αυτά τα γήπεδα. Δεν επιτρέπεται σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός να παρουσιάζουν το ποδόσφαιρο που θέλουν. Δεν μας απασχολεί ο Παναθηναϊκός, αλλά η δική μας ομάδα. Εμείς θέλουμε καλό αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να δείξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Η ΕΠΟ πρέπει να κατανοήσει πως όλα τα ματς πρέπει να γίνονται σε καλούς αγωνιστικούς χώρους.

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα μείζον πρόβλημα. Πλέον βρίσκεται στη 18η θέση, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και βρίσκεται πίσω από ομάδες πιο αδύναμες, όπως η Κύπρος. Δεν μου αρέσει η ανισορροπία σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις. Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή. Δείτε τον αγωνιστικό χώροι όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε στη Λαμία και τον αγωνιστικό χώρο του ματς των Ιωαννίνων με τον Άρη. Θα εξακριβώσετε πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις για το αν πρέπει να γίνει ένα παιχνίδι και σε ποιο γήπεδο. Όλες οι ομάδες πρέπει να παίζουν σε καλούς αγωνιστικούς χώρους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.