Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιβάγια: «Δεν ήταν οικονομικό το θέμα»

Λιβάγια: «Δεν ήταν οικονομικό το θέμα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/1/2021 17:46
Ο Μάρκο Λιβάγια με ανάρτηση του στο twitter έκανε ξεκάθαρο ότι δεν ήταν οικονομικό το θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και ότι απλά αναζητάει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο Κροάτης φορ το βράδυ της Δευτέρας (25/1) απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ η οποία του προσέφερε τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ και πλέον θα ψάξει αλλού το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος με προσωπική ανάρτηση του στο twitter ανέλυσε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θα είναι για πάντα ένα κομμάτι της ζωής του.

Η ανάρτηση του Λιβάγια:

«Ύστερα από δύο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μία απόφαση. Μία απόφαση που πιθανόν να δυσαρεστήσει κάποιον.

Είναι μία επιλογή ζωής, την οποία πήρα μαζί με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου και αφορά
μόνο τη ζωή μου.

Φόρεσα με υπερηφάνεια τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Επέλεξα να ολοκληρώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, το οποίο έζησα με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος θα φοράω τη φανέλα μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι της απόφασής μου, αλλά κάτι που υπαγορεύεται από την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Θέλω να το επικοινωνήσω ξεκάθαρα και με διαφανή τρόπο, καθώς τρέφω μεγάλο σεβασμό στο σύλλογο, στην ομάδα και στους φιλάθλους, οι οποίοι θα μείνουν για πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.