Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πόσα γκολ θα βάλει ο Μήτρογλου στον Άρη; Δες τις αποδόσεις

Πόσα γκολ θα βάλει ο Μήτρογλου στον Άρη; Δες τις αποδόσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2021 16:42
Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη και η Stoiximan προσφέρει ειδικό στοίχημα για το πόσα γκολ θα σκοράρει ο Έλληνας επιθετικός μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Άρης έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Κώστα Μήτρογλου κι ο Έλληνας επιθετικός ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά στην ελληνική Super League μετά τη σεζόν 2014-15.

Ο 32χρονος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν με την Μαρσέιγ, όντας παραγκωνισμένος από τον Αντρέ Βίλας Μπόας και μένει να φανεί κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τους «κίτρινους».

Η Stoiximan προσφέρει ειδικό στοίχημα για το πόσα γκολ θα σημειώσει ο Κώστας Μήτρογλου στον Άρη μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το ενδεχόμενο καταφέρει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου να σκοράρει τέσσερα ή περισσότερα γκολ για λογαριασμό των «κίτρινων», προσφέρεται στο 2.50. Ως φαβορί παρουσιάζεται το under 3.5, με απόδοση 1.50.
Πόσα γκολ θα βάλει ο Μήτρογλου στον Άρη; Δες τις αποδόσεις
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών - Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) - [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ |