Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Μοιρασιά στο ντέρμπι «Δικεφάλων» (video)

Super League Interwetten: Μοιρασιά στο ντέρμπι «Δικεφάλων» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2021 21:30
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Τούμπα, με την «Ένωση» να προηγείται δύο φορές στο σκορ (18’ Σάκχοφ, 50’ Γαλανόπουλος) και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να απαντά ισάριθμες με Κρέσπο (40’) και Βιεϊρίνια (70’).

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, σκορ που αφήνει ικανοποιημένο μόνο τον… Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν με +11 από την 2η ΑΕΚ και στο +12 από ΠΑΟΚ και Άρη που μοιράζονται την 3η θέση.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο 18’ με γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» Σάκχοφ, ο οποίος σκόραρε με δυνατό πλασέ εντός περιοχής έπειτα από εξαιρετική ενέργεια κι ασίστ του Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση, είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες (με κορυφαία το τετ-α-τετ του Κρμέντσικ) και τελικά ισοφάρισε σε 1-1 πριν το ημίχρονο. Στο 40’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια, ο Ουάρντα έπιασε την κεφαλιά, ο Αθανασιάδης απέκρουσε ασταθώς και ο Κρέσπο από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης η ΑΕΚ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Στο 51’ οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν τα ατομικά λάθη από Ίνγκασον και Κρέσπο και βρήκαν δίχτυα με τον Γαλανόπουλο κάνοντας το 1-2. Δύο λεπτά μετά η ΑΕΚ «άγγιξε» και τρίτο γκολ αλλά το σουτ του Λιβάγια στην κίνηση πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Από λάθη στα μετόπισθεν ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ στο 70’. Ο Λάτσι, όντας υπό πίεση, γύρισε τη μπάλα στον Αθανασιάδη, ο οποίος την έπιασε με τα χέρια και υπέπεσε σε έμμεσο. Ο Ζίβκοβιτς το εκτέλεσε με πάσα στον Βιεϊρίνια κι αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΠΑΟΚ πίεσε για ένα τρίτο γκολ, αλλά η ΑΕΚ κράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το 2-2, που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Στο 76’ πάντως οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λόπεθ πάνω στον Ουάρντα, αλλά ο Σλοβένος Βίντσιτς δεν έδωσε κάτι.

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:










Το πέναλτι που ζήτησε ο Ουάρντα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.