Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2021 21:25
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Λίβερπουλ στο «Όλντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Προκρίσεις για Τσέλσι, Λέστερ και Μπέρνλι.

Σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι στο «Όλντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Λίβερπουλ και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε νωρίς με τον Σαλάχ (18’), όμως η Γιουνάιτεντ έφερε… τούμπα το ματς με τους Γκρίνγουντ (26’) και Ράσφορντ (48’). Ο Σαλάχ με δεύτερο προσωπικό γκολ ισοφάρισε σε 2-2 στο 58’ και στη συνέχεια είδαμε αρκετά ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις. Το γκολ όμως ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων, με τον Φερνάντεθ να ευστοχεί σε απευθείας φάουλ στο 78’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση στα εναπομείναντα λεπτά, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καβάνι για ένα τέταρτο τέρμα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 την Λούτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Λέστερ νίκησε με ανατροπή (3-1) την Μπρέντφορντ εκτός έδρας, ενώ η Μπέρνλι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Φούλαμ.

Δείτε τα στιγμιότυπα:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.