Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαρσία: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος γιατί το αξίζει αλλά γιατί εμείς κάναμε λάθη» (video)

Γκαρσία: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος γιατί το αξίζει αλλά γιατί εμείς κάναμε λάθη» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/1/2021 22:12
Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του ισόπαλου παιχνιδιού (1-1) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό τόνισε ότι οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πρώτοι εξαιτίας των λαθών του «Δικεφάλου»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι οι δύο ομάδες είναι ισάξιες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός στην κάμερα της NOVA:

Για το συναίσθημα μετά το παιχνίδι: «Όταν δεν κερδίζεις, θες το κάτι παραπάνω. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Για τη διαφορά με τον αντίπαλο φταίμε εμείς οι ίδιοι καθώς δείξαμε ότι η δυναμικότητα είναι η ίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για τον στόχο του στο σημερινό ματς: «Σκεφτόμασταν τα ατομικά λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. Στο τελευταίο ματς βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι και κερδίσαμε. Είχαμε σταθεί επίσης στο πνευματικό κομμάτι, στη νοοτροπία μας, κάτι που δείξαμε σήμερα. Ίσως στο πρώτο μέρος δεν παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο γιατί ο άνεμος ήταν εναντίον μας. Το δεύτερο μέρος ανήκει καθολικά στην ομάδα μας. Ο αντίπαλος δεν πάτησε στην εστία μας, μόνο στη φάση του κόρνερ έγινε αυτό. Εκεί η αμυντική συμπεριφορά μας έπρεπε να ήταν καλύτερη, αλλά η εικόνα του δευτέρου μέρους είναι η ομάδα που θέλουμε πάντα να βλέπουμε. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε, αλλά η ομάδα θα το βρει αυτό δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο».

Για το γεγονός ότι έχασε τους δύο βαθμούς από μια κεφαλιά: «Αυτό που μας λυπεί είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Αλλά σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση το ότι δείξαμε πως έχουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι δηλαδή αυτοί πρώτοι επειδή το αξίζουν, αλλά επειδή εμείς διαπράξαμε λάθη σε πολλά παιχνίδια και αυτό μας κόστισε βαθμολογικά»

Για το αν αυτή η εμφάνιση χτίζει ψυχολογία: «Σίγουρα η εμφάνιση μας ικανοποιεί πολύ και με τέτοιες εμφανίσεις ξέρουμε ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.