Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Champions League: Μεγάλες προκρίσεις για Ρεάλ, Ατλέτικο και Αταλάντα (videos)

Champions League: Μεγάλες προκρίσεις για Ρεάλ, Ατλέτικο και Αταλάντα (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/12/2020 00:58
Η Ρεάλ Μαδρίτης, η συμπολίτισσα Ατλέτικο και η Αταλάντα έγιναν οι ομάδες που συμπλήρωσαν το «παζλ» της φάσης των «16» του Champions League, μετά το τέλος της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Η «Βασίλισσα» χρειαζόταν τη νίκη κόντρα στην Γκλάντμπαχ για να προκριθεί και τα κατάφερε επικρατώντας 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Μπενζεμά. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Ίντερ έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου, κάτι που σημαίνει ότι το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Για τον πρώτο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα της Σάλτσμπουργκ και πήρε το εισιτήριο για τους «16», αφήνοντας τους πρωταθλητές Αυστρίας στην τρίτη θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο άλλο ματς, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε «σβηστά» 2-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας που έμεινε τελευταία.

Για το γκρουπ του Ολυμπιακού, η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στη Μαρσέιγ και τη νίκησε 3-0, αφήνοντάς την στην τελευταία θέση και στέλνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, παρά τη νέα ήττα (0-2) από την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήδη μάλιστα έχουν προκύψει ορισμένοι πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών.

Τέλος, στους αγώνες που διεξήχθησαν νωρίτερα, η Αταλάντα «άλωσε» (0-1) την έδρα του Άγιαξ στο Άμστερνταμ και προκρίθηκε πανηγυρικά για δεύτερη σερί σεζόν στα νοκ-άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ οι Ολλανδοί έμειναν τρίτοι. Η Λίβερπουλ δεν φόρτσαρε στη Δανία και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μίντιλαντ η οποία πανηγύρισε -αν και ουραγός- ένα ιστορικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον αγώνα που είχε διακοπεί την Τρίτη (9/12) στο Παρίσι, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπασακσεχίρ, η ομάδα του Τούχελ διέλυσε τους πρωταθλητές Τουρκίας με 5-1 και τερμάτισε στην κορυφή του ογδόου ομίλου.

Δείτε τη βαθμολογία των ομίλων μετά το φινάλε της πρώτης φάσης.

Δείτε τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα highlights όλων των αγώνων της Τετάρτης (9/12):

1ος Όμιλος

Σάλτσμπουργκ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2




Μπάγερν Μονάχου - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0




2ος Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης - Γκλάντμπαχ 2-0




Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0




3ος Όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ 3-0




4ος Όμιλος

Άγιαξ - Αταλάντα 0-1




Μίντιλαντ - Λίβερπουλ 1-1




8ος Όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ 5-1



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.