Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2020 00:21
Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον γνωρίζουμε και τις 16 ομάδες που θα συνεχίσουν τον Φλεβάρη με στόχο το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έξι χώρες (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία) εκπροσωπούνται στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2020-21.

Χωρίς απώλειες συνεχίζουν Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη) και Γερμανία (Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Λειψία, Γκλάντμπαχ), ενώ η Αγγλία συνεχίζει με τρεις ομάδες (Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι), αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε στο δικό της όμιλο. Με τρεις ομάδες συνεχίζει και η Ιταλία (Γιουβέντους, Λάτσιο, Αταλάντα), ενώ από μια ομάδα εκπροσωπούνται η Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν και η Πορτογαλία με την Πόρτο.

Στο γκρουπ των ισχυρών τοποθετήθηκαν οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους και θα κληρωθούν με ομάδες από το γκρουπ των ανίσχυρων. Η κλήρωσης θα γίνει τη Δευτέρα (14/12, 13:00) στη Νιόν της Ελβετίας κι ως γνωστό, καμία ομάδα δεν μπορεί να κληρωθεί με άλλη που ήταν στον ίδιο όμιλο ή από την ίδια χώρα. Επίσης, οι ρεβάνς θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις των οχτώ ομίλων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 16-17 και 23-24 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 9-10 και 16-17 Μαρτίου.

Γκρουπ ισχυρών

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Τσέλσι (Αγγλία)

Γκρουπ ανίσχυρων

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Σεβίλλη (Ισπανία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Λειψία (Γερμανία)
Αταλάντα (Ιταλία)
Λάτσιο (Ιταλία)
Γκλάντμπαχ (Γερμανία)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.