Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουκάκου: «Θα αποδείξω πως ο Μουρίνιο έκανε λάθος»

Λουκάκου: «Θα αποδείξω πως ο Μουρίνιο έκανε λάθος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2013 18:37
Αποφασισμένος να δείξει στον Ζοζέ Μουρίνιο πως αξίζει μια θέση στην Τσέλσι δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος τόνισε πως θέλει να πετύχει με τη φανέλα της Έβερτον περισσότερα γκολ από τους επιθετικούς των Λονδρέζων.

Ο Βέλγος επιθετικός ο οποίος έκανε προετοιμασία το φετινό καλοκαίρι με την Τσέλσι, δεν βρίσκονταν στις βασικές επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο για τη θέση του σέντερ φορ και εν τέλει αποφασίστηκε να δοθεί εκ νέου δανεικός σε ομάδα της Πρέμιρρ Λιγκ (πέρσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γουέστ Μπρομ).

Ο 20χρονος φορ αγωνίζεται πλέον στην Έβερτον όπου και έχει κάνει εντυπωσιακή αρχή μετρώντας ήδη 4 γκολ σε τρεις εμφανίσεις με τα «ζαχαρωτά», και ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να αποδείξει στον Μουρίνιο πως έκανε λάθος με την περίπτωση του.

«Ο προπονητής αποφασίζει και ο παίκτης πρέπει σέβεται τις αποφάσεις του. Διάλεξα να φύγω και είναι στο χέρι μου να αποδείξω πως ο Μουρίνιο έκανε λάθος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω καλά και να σκοράρω. Τότε μόνο ο κόσμος θα αναγνωρίσει την αξία μου», δήλωσε ο διεθνής φορ και συνέχισε λέγοντας:

«Θέλω να σκοράρω περισσότερα τέρματα από τους επιθετικούς της Τσέλσι. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε εάν ο Μουρίνιο έκανε τη σωστή επιλογή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.