Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λοντίγκιν: «Έκανα καλά που επέλεξα την εθνική Ρωσίας»

Λοντίγκιν: «Έκανα καλά που επέλεξα την εθνική Ρωσίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2013 15:00
Σίγουρος πως έκανε τη σωστή επιλογή με το να διαλέξει να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ρωσίας αντί της Ελλάδας, δήλωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν μιλώντας στον ρώσικο Τύπο.

Ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης ο οποίος διάλεξε την ρώσικη υπηκοότητα ώστε να παίξει στη Ζενίτ, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ρωσίας από τον Φάμπιο Καπέλο για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν.

Μάλιστα ο ίδιος όπως δήλωσε στους εκπρόσωπους του ρωσικού Τύπου, δήλωσε πως έκανε τη σωστή επιλογή αποφασίζοντας να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής Ρωσίας αντί της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λοντίγκιν:


«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο. Το περίμενα και δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξε. Την πρώτη μέρα ακολουθήσαμε χαλάρωμα, αλλά αντιμετωπίζουμε σοβαρά το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλουμε το απόλυτο στους επόμενους δύο αγώνες. Δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης».

Για το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική Ελλάδας:

«Ίσως να είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έκανα τη σωστή επιλογή».

Για το αν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι του είπε τίποτα για τον συμπατριώτη του, Φάμπιο Καπέλο:

«Όχι, αυτά δεν λέγονται. Δεν ξέρω αν αυτοί οι δύο προπονητές έχουν ομοιότητες, όμως και οι δύο έχουν την ιταλική φιλοσοφία. Άλλωστε, μόλις γνώρισα τον κ. Καπέλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.