Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Ανέλαβε γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Επίσημο: Ανέλαβε γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/11/2020 16:48
Ο Πιερ Ντρεοσί είναι ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κάθε επισημότητα από το απόγευμα της Τρίτης (24/11).

Ο 61χρονος Γάλλος θα προστεθεί στο πλευρό του Λάζλο Μπόλονι με τον οποίο γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στη Ρεν την τριετία 2003-06.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί για τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπαί της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020.

Καλωσορίζουμε τον Πιέρ Ντρεοσί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.