Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο αν δεν κερδίσουμε»

Γκουαρδιόλα: «Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο αν δεν κερδίσουμε»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/11/2020 16:11
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην Συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (25/11 19:55) τόνισε τη σημασία τη νίκης για την ομάδα του προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός προπονητής των «Πολιτών» ξεκαθάρισε πως δεν θα προχωρήσει σε rotation καθώς η νίκη είναι σημαντική για την ομάδα του προκειμένου να κλειδώσει την πρόκριση και να είναι πιο χαλαρή στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις του ομίλου.

Οι δηλώσεις του Γκουρδιόλα:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τo rotation:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για την πρόκρισή μας και για να ανακάμψουμε. Θα μπορούμε να σκεφτούμε αυτή την διοργάνωση ξανά τον Φεβρουάριο και να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις, ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα είναι δύσκολο, αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, τότε θα ταξιδέψουμε στο Οπόρτο και μετά θα έχουμε εντός έδρας τη Μαρσέιγ. Να κάνουμε ένα βήμα τη φορά.

Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έχει προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά παραμένει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Περισσότερο ανησυχώ για όσα πρέπει να κάνουμε εμείς ως ομάδα και να πάρουμε άλλη μια νίκη»
.

Για τον Σέρχιο Αγουέρο: «Σήμερα προπονήθηκε ξανά. Θέλουμε να νιώσει καλά με το πόδι του, θα περιμένουμε και υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Αν πιστεύουν πως είναι το καλύτερο, τότε μακάρι να δουλέψει. Αν η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση, σημαίνει πως άκουσε τους γιατρούς και τους ειδικούς. Είμαστε τυχεροί με τη δουλειά που κάνουμε. Πόσες άλλες δουλειές σταμάτησαν και άρχισαν ξανά; Φυσικά και περιμένουμε τους οπαδούς μας πίσω με ανυπομονησία».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ανανέωσα το συμβόλαιό μου λόγω του συλλόγου. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα, πάντα ήταν, τραβάει όλο τον κόσμο που παρακολουθεί. Έχω την αίσθηση πως τα επόμενα χρόνια θα κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.