Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Άλωσε το «Βελοντρόμ» η Παρί, διέλυσε τη Λιόν η Μονπελιέ

Σαμπιονά: Άλωσε το «Βελοντρόμ» η Παρί, διέλυσε τη Λιόν η Μονπελιέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2013 01:21
Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε πίσω στο σκορ και έπαιζε με 10 παίκτες από το 31’ στο «Βελοντρόμ» κόντρα στην Μαρσέιγ, κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να πάρει τη νίκη με 2-1 στο κλάσικο, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Μονακό. Διέσυρε τη Λιόν με 5-1 η Μονπελιέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η νικήτρια στο κλάσικο με αντίπαλο την Μαρσέιγ, καθώς οι πρωταθλητές κατάφεραν να τα ανατρέψουν όλα και να πάρουν παλικαρίσια νίκη με σκορ 2-1 στο «Βελοντρόμ».

Όλα έδειχναν ιδανικά για τη Μαρσέιγ όταν ο Τιάγο Μότα με εγκληματική κλωτσιά «γκρέμισε» τον Βαλμπιενά και αποβλήθηκε στο 31’, επιτρέποντας παράλληλα στον Αγιού να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, για το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ωστόσο η Παρί δεν τα παράτησε και στο 45’ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μάξουελ.
Στο δεύτερο μέρος, η Μαρσέιγ δεν μπορούσε να βρει χώρους για να απειλήσει την οπισθοχωρημένη Παρί, η οποία στο 66’ κατάφερε να πλησιάσει την περιοχή του Ματαντά και να κερδίσει πέναλτι με τον Μαρκίνιος.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 των φιλοξενούμενων, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να απαντήσει.

Διέλυσε τη Λιόν η Μονπελιέ


Σαμπιονά: Άλωσε το «Βελοντρόμ» η Παρί, διέλυσε τη Λιόν η Μονπελιέ
Αγνώριστη για ακόμα μια αγωνιστική εμφανίστηκε η Λιόν η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 στην έδρα της Μονπελιέ που σημείωσε την πρώτη της νίκη μετά τα τέλη Αυγούστου!

Η ομάδα του Ζαν Φερναντέζ έκανε… πάρτι απέναντι στους «λιονέ» και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη η οποία την έφερε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Μοντάνο, ενώ ο Μουνιέ στο 45’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Λιόν μπήκε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47’ με τον Λακαζέτ, ωστόσο αυτό φάνηκε πως ... πείσμωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι «πάτησαν γκάζι» και πέτυχαν τρία τέρματα με τους Kαμπελά (59’, 66’) και Μοντανό (68’) για το τελικό 5-1.

Μεγάλη νίκη και για τη Μπορντό η οποία κέρδισε με 4-1 τη Σοσό και πήρε το πρώτο της «τρίποντο» μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Μπαστιά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.