Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε εκδίκηση από την Παρί η Λειψία, ήττα για Γιουνάιτεντ στην Τουρκία (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε εκδίκηση από την Παρί η Λειψία, ήττα για Γιουνάιτεντ στην Τουρκία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2020 00:24
Η Λειψία κέρδισε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γερμανία, πήρε άτυπη εκδίκηση από τους Παριζιάνους για τον περσινό αποκλεισμό της στα ημιτελικά και φέρνει την ομάδα του Τούχελ σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση. Ήττα στην Τουρκία η Γιουνάιτεντ, μεγάλη ανατροπή για Σεβίλλη, δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα.

Φωτιά στον 8ο όμιλο

Η Λειψία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γερμανία, σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά για την ίδια, αφού βρέθηκε πίσω μόλις στο 6’ από γκολ του Ντι Μαρία, ενώ δέκα λεπτά ο σκόρερ των Παριζιάνων είχε χαμένο πέναλτι. Οι «ταύροι» ισοφάρισαν στο 42’ με τον Ενκουνκού και στο 57’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με πέναλτι το Φόρσμπεργκ. Η Παρί προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 69’ έχασε με αποβολή του Γκουεγιέ, ενώ στο φινάλε αποβλήθηκε και ο Κιμπεμπέ με δεύτερη κίτρινη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπασακσεχίρ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη και έβαλε… φωτιά στον όμιλο. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με τους Τούρκους να προηγούνται με 2-0 χάρη στους Μπα (13’) και Βίσκα (40’), ενώ οι Άγγλοι μείωσαν στο 43’ με τον Σο. Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων στην επανάληψη δεν απέδωσαν καρπούς και το 2-1 έμεινε ως το φινάλε. Έτσι, Γιουνάιτεντ και Λειψία ισοβαθμούν στην κορυφή με 6 βαθμούς, ενώ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπασακσεχίρ έχουν από 3.

Μεγάλη ανατροπή η Σεβίλλη, από την άσπρη βούλα η Τσέλσι

Η Σεβίλλη, κέρδισε με μεγάλη ανατροπή (3-2) την Κράσνονταρ στην Ανδαλουσία, παρότι βρέθηκε με παίκτη λιγότερο. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Σουλειμάνοβ (17’) και Μπέργκ (21’ πεν.), οι Σεβιγιάνοι μείωσαν στο 42’ με τον Ράκιτιτς αλλά στις καθυστερήσεις έχασαν με αποβολή τον Νάβας. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, γύρισαν το σκορ στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ του Εν Νεσίρι (69’, 72’).

Οι Ανδαλουσιανοί ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με την Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 3-0 της Ρεν στο Λονδίνο και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16». Οι «μπλε» προηγήθηκαν με 2-0 χάρη se δύο εύστοχα πέναλτι του Βέρνερ (10’, 41’) ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 40’ λόγω αποβολής του Ντάλμπερτ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Έιμπραχαμ διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έγινε ο πρώτος Άγγλος μετά τον… προπονητή του, Φρανκ Λάμπαρντ, που σκοράρει σε 3 σερί παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινώντας ως βασικός.Δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα, άνετες Γιουβέντους και Ντόρτμουντ

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με το δύσκολο 2-1 της Ντιναμό Κιέβου στο «Καμπ Νόου». Μέσι (5’ πεν.) και Πικέ (65’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Καταλανούς, που ενδιάμεσα στα δύο γκολ (35’) χρειάστηκαν πολύ μεγάλη επέμβαση του Τερ Στέγκεν σε κεφαλιά του Χουλιάνσκι. Οι Ουκρανοί μείωσαν στο 75’ με τον Τσιγκάνκοβ, αλλά δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Από την άλλη, η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος στην έδρα της Φερεντσβάρος αλλά τελικά έφτασε σε άνετη νίκη με 4-1. Ο Μοράτα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (7’, 60’) στην «Γηραιά Κυρία» από ισάριθμες ασίστ του Ρονάλντο, ενώ Ντιμπάλα (72’) και Ντβαλί (81’ αυτ.) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν απλώς στο 90’ με τον Μπολί για το τελικό σκορ.

Άνετη επικράτηση για την Ντόρτμουντ η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μπριζ, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος με τους Αζάρ (14’) και Χάλαντ (18’, 32’). Στο άλλο ματς του ομίλου, Ζενίτ και Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Αγία Πετρούπολη. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Ερόχιν, ενώ οι Ιταλοί ισοφάρισαν στο 82’ με τον Καισέντο.

Δείτε τα στιγμιότυπα:


Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1:




Μπασακσεχίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1:




Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου 2-1:




Φερεντσβάρος - Γιουβέντους 1-4:



Τσέλσι - Ρεν 3-0




Μπριζ - Ντόρτμουντ 0-3:




Ζενίτ - Λάτσιο 1-1:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.