Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Έβρεξε» γκολ με 32 σε επτά αγώνες (highlights)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Έβρεξε» γκολ με 32 σε επτά αγώνες (highlights)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/11/2020 00:40
Εντυπωσιακά παιχνίδια διεξήχθησαν στην πρώτη ημέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις οκτώ αναμετρήσεις σημειώθηκαν 32 τέρματα, δηλαδή κατά μέσο όρο τέσσερα ανά ματς.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αρκετά στο Μάντσεστερ αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Σίτι με 3-0. Στο άλλο ματς του ομίλου των πρωταθλητών Ελλάδας, η Πόρτο πέτυχε εύκολα τη δεύτερη διαδοχική νίκη της, επικρατώντας με το «καθαρό» 3-0 της Μαρσέιγ.

Στον σπουδαιότερο βάσει ονομάτων αγώνα της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι την αντίσταση της Ίντερ με 3-2. Για το ίδιο γκρουπ η Γκλάντμπαχ «κονιορτοποίησε» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία (0-6).

«Εξάσφαιρη» και η Μπάγερν Μονάχου η οποία δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' όσο δείχνει το τελικό 2-6 από τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, σκοράροντας τέσσερις φορές από το 79' και μετά. Για τον πρώτο όμιλο η Λοκομοτίβ Μόσχας απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης επί ρωσικού εδάφους.

Στο Μπέργκαμο, σε αγώνα για το τέταρτο γκρουπ, η Λίβερπουλ διέλυσε την Αταλάντα (0-5), με τον Ζότα να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Κώστα Τσιμίκα να περνάει ως αλλαγή παίζοντας για πρώτη φορά με τους «κόκκινους» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, ο Άγιαξ δεν ήταν εντυπωσιακός αλλά νίκησε στη Δανία τη Μίντιλαντ (1-2).

Δείτε τα highlights απ' όλους τους αγώνες της Τρίτης (3/11):

Α' Όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1




Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 2-6




Β' Όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γκλάντμπαχ 0-6




Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ 3-2




Γ' Όμιλος

Πόρτο - Μαρσέιγ 3-0




Δ' Όμιλος

Αταλάντα - Λίβερπουλ 0-5




Μίντιλαντ - Άγιαξ 1-2



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.